Realme C65: Ανακοινώθηκε

Realme C65: Ανακοινώθηκε

Η Realme ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη συσκευή της σειράς C -το Realme C65. Η συσκευή ανακοινώθηκε στο Βιετνάμ νωρίτερα σήμερα με βασικές προδιαγραφές που περιλαμβάνουν LCD 90Hz, chipset Mediatek Helio G85 και κύρια κάμερα 50 MP.

Το Realme C65 έχει μια οθόνη IPS LCD 6,67 ιντσών με ανάλυση HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Διαθέτει μια οπή διάτρησης για την μπροστινή κάμερα 8MP και υποστηρίζει επίσης τη Mini Capsule της Realme, η οποία εμφανίζει πληροφορίες κατάστασης και ειδοποιήσεις γύρω από την κάμερα selfie παρόμοια με το Dynamic Island της Apple.

Η Realme πρόσθεσε επίσης το Dynamic Button της μάρκας. Επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ διαφορετικών συντομεύσεων, όπως η εκκίνηση της εφαρμογής κάμερας και η εναλλαγή της λειτουργίας “Μην ενοχλείτε” με παρατεταμένο πάτημα.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κύρια κάμερα 50MP και ένας φακός μακροεντολής 2MP μαζί με το φλας LED. Η πλευρά του λογισμικού καλύπτεται από το Realme UI 5.0 που βασίζεται στο Android 14. Η μπαταρία των 5.000 mAh υποστηρίζει φόρτιση 45 W.

Το Realme C65 διατίθεται σε χρώματα Μαύρο και Μωβ και κοστίζει 148 $ για την επένδυση 6/128 GB και 192 $ για την έκδοση 8/256 GB. Η συσκευή είναι προς πώληση από την Realme Vietnam . Πρόκειται να φτάσει σύντομα σε περισσότερες χώρες, όπως η Ινδονησία, το Μπαγκλαντές, η Μαλαισία και οι Φιλιππίνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *