Microsoft: Μεταφέρει προσωπικό από το Teams στο Copilot

Microsoft: Μεταφέρει προσωπικό από το Teams στο Copilot

Η Microsoft έχει συμμετάσχει πλήρως στο κύμα τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργείται. Με τη βοήθεια του συνεργάτη της OpenAI, η Microsoft έχει προσθέσει το chatbot Copilot AI ως επιλογή για τις εφαρμογές παραγωγικότητας, την ανάπτυξη λογισμικού και Υπηρεσίες διαδικτυακών συναντήσεων και συνεργασίας ομάδων.

Το Microsoft Teams παραμένει μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Microsoft μειώνει τον αριθμό των υπαλλήλων της που εργάζονται στο Teams. Μερικοί από αυτούς μπορεί να έχουν μετακομίσει για να δουλέψουν στο Copilot.

Η αναφορά βασίζεται σε ένα σημείωμα από τον Jared Spataro, ο οποίος είναι ο εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft για το AI at Work. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αλλαγές θα δημιουργήσουν μια κεντρική ομάδα που θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του Copilot και στο «μέλλον της εργασίας». Θα περιλαμβάνουν ορισμένες απολύσεις, αλλά δεν διευκρίνισε πόσοι υπάλληλοι της Microsoft θα περικόψουν τις θέσεις εργασίας τους.

Σε απάντηση στις έρευνές της, ο επικεφαλής επικοινωνίας της Microsoft, Frank Shaw, παραδέχτηκε ότι η εταιρεία επεκτείνει τις προσπάθειές της στο Copilot. Ωστόσο, ισχυρίστηκε επίσης ότι οι προσπάθειες της εταιρείας στο Teams ήταν «βασική προτεραιότητα» για τη Microsoft. Πρόσθεσε ότι η υπηρεσία Copilot for Teams είναι η πιο δημοφιλής ανάμεσα στις πολλές προσφορές Copilot. Ο Shaw δεν θα σχολίαζε εάν αυτή η αναδιοργάνωση οδηγούσε σε απολύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *