Realme GT Neo6 SE : Έχουν ανοίξει οι παραγγελίες

Realme GT Neo6 SE : Έχουν ανοίξει οι παραγγελίες

Η Realme έχει ξεκινήσει κρατήσεις για το GT Neo6 SE που θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Κίνα. Οι αγοραστές μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τις συσκευές τους από τους τοπικούς διαδικτυακούς λιανοπωλητές JD.com, Tmall και Pinduoduo. Οι έγκαιρες κρατήσεις συνοδεύονται επίσης με επιλεγμένα μπόνους για τους πρώτους πελάτες, όπως ασύρματα ακουστικά, power banks και φορτιστές. Το επίσημο λανσάρισμα του GT Neo6 SE αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Η Realme παρουσίασε επίσης το GT Neo6 SE στο χρώμα Liquid Silver Knight με μεταλλική υφή και ματ στοιχεία με διαδικασία νανοεπικάλυψης και γυαλί AG. Οι κάμερες βρίσκονται σε δακτυλίους φακών από ανοξείδωτο χάλυβα και ότι η συσκευή ζυγίζει 191 γραμμάρια.

Η Realme ήδη επιβεβαίωσε ότι το GT Neo6 SE θα διαθέτει μια 6,7 ιντσών BOE 8T LTPO OLED με ανάλυση 1220p και ρυθμό ανανέωσης 0,5-120. Ένα πρόσφατο teaser αποκάλυψε ότι η συσκευή θα είναι εξαιρετικά λεπτή με μέγιστη φωτεινότητα 6.000 nits για την τοπική περιοχή οθόνης σε περιεχόμενο HDR.

Το GT Neo6 SE θα κυκλοφορήσει με το πρόσφατα ανακοινωμένοSnapdragon 7+ Gen 3 chipset και μπαταρία 5.500 mAh με φόρτιση 100W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *