Samsung Galaxy Watch 7 Pro : Νέες πληροφορίες

Samsung Galaxy Watch 7 Pro : Νέες πληροφορίες

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις της σειράς Galaxy Watch 7 φέτος. Ένα από τα οποία θα μπορούσε να είναι η παραλλαγή Galaxy Watch 7 Pro, η οποία έλειπε από τη σειρά Galaxy Watch 6 του προηγούμενου έτους. Η έκδοση Galaxy Watch 7 Pro έχει εντοπιστεί σε ινδικό ιστότοπο.

Συγκεκριμένα , εντοπίστηκε η μπαταρία του στον ιστότοπο του India’s Bureau of Indian Standards (BIS). Η υποτιθέμενη μπαταρία του Galaxy Watch 7 Pro φέρει τον αριθμό μοντέλου “EB-705ABY”. Είναι ο ίδιος αριθμός μοντέλου που σχετίζεται με το υποτιθέμενο μοντέλο Samsung Galaxy Watch 7 Pro.

Samsung Galaxy Watch 7 Pro battery spotted on India BIS

Το Galaxy Watch 7 Pro εικάζεται ότι θα έχει μια μπαταρία 578 mAh, την οποία η Samsung θα μπορούσε να διαθέσει ως 600 mAh. Εάν αυτό αποδειχτεί αλήθεια, τότε αυτό θα το έκανε τη μεγαλύτερη μπαταρία σε οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι Wear OS.

Ο εντοπισμός της μπαταρίας του Galaxy Watch 7 Pro στο BIS της Ινδίας υποδηλώνει επίσης ότι το ρολόι είναι στα σκαριά και ενδέχεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδία. Εξάλλου, το φημολογούμενο Galaxy Watch 7 Pro, η αμερικανική έκδοση του Galaxy Watch 7 με αριθμό μοντέλου “SM-L305U”, εντοπίστηκε στον ιστότοπο Bluetooth SIG πριν από λίγες ημέρες. Το συγκεκριμένο μοντέλο των ΗΠΑ είναι με την έκδοση eSIM του Galaxy Watch 7. Η παραλλαγή Wi-Fi του Galaxy Watch 7 φέρεται να φέρει τον αριθμό μοντέλου “SM-L300”.

Μιλώντας για τις προδιαγραφές, η σειρά Galaxy Watch 7 φημολογείται ότι θα χρησιμοποιήσει ένα νέο chipset 3nm, που αναμένεται να προσφέρει 50% αύξηση στην απόδοση ισχύος. Η Samsung αναμένεται επίσης να αυξήσει τη χωρητικότητα αποθήκευσης της σειράς Galaxy Watch 7. Επιπλέον, υπάρχουν φήμες ότι η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα πιο προσιτό,Galaxy Watch FE φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *