Spotify : Από σήμερα πιο ακριβό

Spotify : Από σήμερα πιο ακριβό

Η υπηρεσία ροής μουσικής Spotify ανακοίνωσε ότι το premium πλάνο της θα κοστίζει 11,99 $ ανά μήνα, από 10,99 $ προηγουμένως. Οι νέες τιμές θα είναι σε ισχύ από τον επόμενο μήνα.

Το πρόγραμμα Duo θα ανέλθει στα 16,99 $ για δύο χρήστες (2 $ περισσότερα από πριν) ενώ το οικογενειακό πρόγραμμα θα είναι 19,99 $ ανά μήνα (αύξηση 3 $). Το φοιτητικό πρόγραμμα είναι το μόνο που θα παραμείνει η ίδια τιμή στα 5,99 $ το μήνα.

Αυτή η αύξηση έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί μόνο για την αγορά των ΗΠΑ. Σίγουρα, θα εξαπλωθεί σε τουλάχιστον δυτικές αγορές άμεσα . Είναι ενδιαφέρον ότι μετά από αυτήν την αύξηση της τιμής, το Spotify θα είναι πιο ακριβό από την Apple Music στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση από τον κύριο ανταγωνιστή της μπορεί να ωθήσει την Apple να εκδώσει μια δική της αύξηση των τιμών για να ανταποκριθεί και πάλι στα επίπεδα του Spotify.

Το Spotify τα πηγαίνει πολύ καλά πρόσφατα, με 20% υψηλότερα έσοδα και 14% περισσότερους συνδρομητές premium. Δεν πρόκειται για μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποκτήσετε περισσότερα μετρητά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *