Apple iPhone Fold : Μέσα στο 2027;

Apple iPhone Fold : Μέσα στο 2027;

Η Apple δεν μπορεί να μείνει μακριά από την κερδοφόρα αγορά των foldable συσκευών .Έχουμε ήδη ακούσει αμέτρητες φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone που θα κυκλοφορήσει τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα, μια νέα έκθεση λέει ότι η Apple είναι «απίθανο να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο πριν από το 2027», ωστόσο. Ο λόγος έχει να κάνει με τις «αυστηρές απαιτήσεις για αξιοπιστία» της εταιρείας.

Θεωρούμε ότι αυτό σημαίνει το γεγονός ότι η Apple, σε αντίθεση με τη Samsung, θα ήθελε η αναδιπλούμενη οθόνη να μην έχει καμία πτυχή όταν ξεδιπλώνεται. Η “αξιοπιστία” θα μπορούσε να σημαίνει οτιδήποτε, αλλά μπορεί να υποθέσουμε ότι η Apple θα ήθελε ο μηχανισμός αναδίπλωσης να συνεχίσει να λειτουργεί για πολλά πολλά χρόνια.

Η Apple εξακολουθεί να “αξιολογεί τις προδιαγραφές και την απόδοση των εξαρτημάτων” για το πρώτο iPhone Fold. Αν κυκλοφορήσει το 2027, τότε η πραγματική ανάπτυξη πιθανότατα θα ξεκινήσει μόνο το επόμενο έτος το νωρίτερο. Επομένως υπάρχει ακόμα χρόνος για τους προμηθευτές της Apple να ανταποκριθούν σε όλες τις ακριβείς προδιαγραφές της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *