X (πρώην Twitter) : θα επιτρέπει περιεχόμενο για ενηλίκους

X (πρώην Twitter) : θα επιτρέπει περιεχόμενο για ενηλίκους

Το X, το κοινωνικό δίκτυο παλαιότερα γνωστό ως Twitter, αποφάσισε να χαλαρώσει ορισμένους από τους κανόνες του . Ειδικά για όσους θέλουν να δημοσιεύουν περισσότερο περιεχόμενο για ενήλικες και σεξουαλικό περιεχόμενο στην υπηρεσία. Το δίκτυο X δημοσίευσε μια νέα σελίδα Πολιτικής περιεχομένου για ενηλίκους στον ιστότοπο υποστήριξής του το Σαββατοκύριακο. Ο Χ δημοσίευσε επίσης ένα νέο Σελίδα υποστήριξης Πολιτικής Βίαιου Περιεχομένου.

Στη δική του ανάρτηση Safety X, η εταιρεία δήλωσε ότι και οι δύο αυτές νέες σελίδες πολιτικής έχουν αντικαταστήσει τις προηγούμενες πολιτικές για τα ευαίσθητα μέσα και τη βίαιη ομιλία.

Τώρα, ότι οι χρήστες X μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο με “γυμνό ή σεξουαλική συμπεριφορά ενηλίκων”, με ορισμένους περιορισμούς. Το Χ λέει ότι η υπηρεσία πιστεύει ότι τέτοιο περιεχόμενο «μπορεί να είναι μια νόμιμη μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης».

Τούτου λεχθέντος, ο Χ δηλώνει ότι τα άτομα που επιθυμούν να δημοσιεύουν αυτό το είδος περιεχομένου στον λογαριασμό τους τακτικά θα πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις πολυμέσων τους. Οι αναρτήσεις τους θα πρέπει να εμφανίζουν μια προειδοποίηση περιεχομένου προτού τα άτομα μπορούν να τα δουν. Οι χρήστες του Χ κάτω των 18 ετών που δεν έχουν γενέθλια στον λογαριασμό τους δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν τις προειδοποιήσεις περιεχομένου. Επίσης, περιεχόμενο για ενηλίκους δεν μπορεί να τοποθετηθεί στη φωτογραφία προφίλ ή στο banner λογαριασμού ενός χρήστη.

Τέλος, το X εξακολουθεί να απαγορεύει οποιοδήποτε περιεχόμενο για ενηλίκους που μπορεί να χαρακτηριστεί ως “εκμετάλλευση, μη συναίνεση, αντικειμενοποίηση, σεξουαλοποίηση ή βλάβη σε ανηλίκους και άσεμνες συμπεριφορές”.

4 thoughts on “X (πρώην Twitter) : θα επιτρέπει περιεχόμενο για ενηλίκους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *