Threads : γίνεται ενός χρόνου

Threads : γίνεται ενός χρόνου

Το Threads ξεκίνησε 5 Ιουλίου 2023 και έχει φτάσει στα 175 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Αυτή η είδηση ​​δημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον Mark Zuckerberg .

Το Threads αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, φτάνοντας 100 εκατομμύρια χρήστες μόλις 5 ημέρες μετά την κυκλοφορία. Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει από τότε, αλλά το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Η ομάδα Threads γιορτάζει ήσυχα τα 175 εκατομμύρια ορόσημο με νέα προσαρμοσμένα εικονίδια. Η εφαρμογή για κινητά ενημερώθηκε για να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα επιλογής 5 εικονιδίων . Υπάρχουν περισσότερα νέα εικονίδια. Θα τα βρείτε στην καρτέλα Το προφίλ σας στην εφαρμογή (πατήστε το εικονίδιο της τούρτας γενεθλίων). Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα προσαρμοσμένα εικονίδια είναι διαθέσιμα μόνο για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να επιλέξετε ένα έως τις 12 Ιουλίου.

Το δίκτυο Threads είναι διασυνδεδεμένο με την υπόλοιπη αυτοκρατορία του Meta. Από τις 25 Ιουνίου, οι χρήστες σε περισσότερες από 100 χώρες μπορούν να επιτρέψουν την κοινή χρήση των αναρτήσεών τους στο ευρύτερο κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *