Η Samsung προσθέτει μοντέλο 75 ιντσών στη σειρά διαδραστικών οθονών

Η Samsung προσθέτει μοντέλο 75 ιντσών στη σειρά διαδραστικών οθονών

Οι προσπάθειες της Samsung να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μάθησης και της εργασίας από το σπίτι, εν μέσω της πανδημίας COVID-19 οδήγησε στο ντεμπούτο μια οθόνης για συνεργασία από απόσταση . Η Interactive Display 85 ιντσών ήταν μόνο μέρος μιας αναπτυσσόμενης γκάμας και τώρα αυτή η σειρά προϊόντων κερδίζει ένα νέο μέλος.

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα μια οθόνη 75-ιντσών Interactive Flip 3 με ανάλυση 4K, βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, λειτουργία γραφής σε χαρτί και πολλά άλλα. Είναι ουσιαστικά ένας ψηφιακός πίνακας που επιτρέπει στους μαθητές να συνεργάζονται ταυτόχρονα στα έργα τους. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η διαδραστική οθόνη προσφέρει γρήγορη ταχύτητα σχεδίασης με καθυστέρηση 34ms καθώς και βελτιωμένη ακρίβεια με 2.048 σημεία πίεσης.

Η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο και έως και 20 άτομα μπορούν να γράφουν και να σχεδιάζουν ταυτόχρονα συγχρονίζοντας πολλές συσκευές. Επιτρέπει επίσης σε πολλούς χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο. Διαθέτει εξαψήφιο σύστημα κλειδώματος για την προστασία ευαίσθητων εγγράφων που αποθηκεύονται σε αυτό. Η συσκευή διαθέτει επίσης 16 GB αποθηκευτικού χώρου και θα είναι διαθέσιμη σε Charcoal Black. Περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για πολλές επιλογές σύνδεσης, όπως USB, HDMI, DP και OSP.

Και σύντομα, η Samsung θα προσθέσει υποστήριξη για ψηφιακό χάρακα και μοιρογνωμόνιο για εκπαίδευση. Η τιμή για το τελευταίο μοντέλο διαδραστικής οθόνης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και η Samsung δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ημερομηνία διαθεσιμότητάς της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *