Ένα νέο τηλέφωνο Honor Magic έρχεται, πιθανότατα με το Snapdragon 888

Ένα νέο τηλέφωνο Honor Magic έρχεται, πιθανότατα με το Snapdragon 888

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon 778G και μαζί με μια πολύ μεγάλη ανακοίνωση για το Honor: αυτό είναι το τσιπ που θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη σειρά Honor 50. Αυτά είναι μεγάλα νέα, επειδή η Honor ήταν υπο-μάρκα της Huawei και λόγω της  απαγόρευσης που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν μπορούσε να αγοράσει εξαρτήματα από αμερικανικές εταιρείες όπως η Qualcomm. Ωστόσο, η Huawei πούλησε τη μάρκα Honor σε μια κινεζική κοινοπραξία, δίνοντάς της την ελευθερία να συνεργάζεται με προμηθευτές από τις ΗΠΑ και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτού.

Τώρα, μετά την ανακοίνωση του Snapdragon 778G, η Honor μίλησε λίγο περισσότερο για τη συνεργασία της με την Qualcomm στη σύνοδο κορυφής της Qualcomm China Tech Day 2021. Όχι μόνο η σειρά Honor 50 θα τροφοδοτείται από το νέο chipset, αλλά η Honor φέρνει επίσης πίσω τη μάρκα Honor Magic, η οποία θα χρησιμοποιεί το “πιο premium chipset Qualcomm” για να επιτρέψει καλύτερη ποιότητα εικόνας, η οποία λέγεται ότι είναι μία των σημείων εστίασης της συσκευής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Honor George Zhao σχολίασε τη συνεργασία Qualcomm:

«Ως παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας, η HONOR έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο κορυφαίων συνεργατών της βιομηχανίας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού μας και η συνεργασία μας με την Qualcomm ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με παγκόσμιους ηγέτες τεχνολογίας. (…) Οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν εσωτερικά από την HONOR εφαρμόζονται τώρα στη χρήση της ισχυρής πλατφόρμας Snapdragon. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στην απελευθέρωση του απόλυτου δυναμικού του προϊόντος στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. “

Όπως ίσως γνωρίζετε, το πιο premium προϊόν στη σειρά της Qualcomm αυτή τη στιγμή είναι το Snapdragon 888, οπότε φαίνεται πιθανό ότι αυτό αναφέρεται στο Honor. Το τελευταίο τηλέφωνο Honor Magic, το Honor Magic 2 από το 2018, χρησιμοποιεί  επίσης έναν κορυφαίο επεξεργαστή εκείνη την εποχή, αλλά ήταν το δικό του Kirin 980 της Huawei, οπότε είναι λογικό να χρησιμοποιηθεί ξανά ένας επεξεργαστής-ναυαρχίδα .

Φυσικά, μια άλλη μεγάλη υπόθεση για το Honor είναι πιθανότατα η επιστροφή των υπηρεσιών Google Play. Ως αποτέλεσμα της απαγόρευσης που επιβλήθηκε στην Huawei, η εταιρεία δεν μπόρεσε να λάβει άδεια χρήσης Android από το 2019, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να βασιστεί στο δικό της κατάστημα εφαρμογών. Αυτό έκανε τα τηλέφωνα μη ελκυστικά για τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών εκτός της Κίνας. Η Honor δεν έχει πει τίποτα ακόμα για τις υπηρεσίες της Google, αλλά θα ήταν πολύ λογικό να ξεκινήσετε ένα τηλέφωνο χωρίς αυτές σε αυτό το σημείο.

Η ταχύτητα δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσα για το Honor Magic 2. Ήταν επίσης ένα από τα λίγα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ένα ρυθμιστικό για την μπροστινή κάμερα, κάτι που δεν βλέπουμε πολλές από αυτές τις μέρες. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα φέρει μερικές μοναδικές ιδέες στο τραπέζι με το νέο Magic τηλέφωνο. Η Honor λέει ότι θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες για να κοινοποιήσει τα προϊόντα της τον Ιούνιο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να μάθουμε σίγουρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *