Τα  Google Docs σάς επιτρέπουν τώρα να εισάγετε εικόνες μπροστά ή πίσω από το κείμενο

Τα Google Docs σάς επιτρέπουν τώρα να εισάγετε εικόνες μπροστά ή πίσω από το κείμενο

Τα Google Docs  (μαζί με τα Φύλλα και τις Παρουσιάσεις) έχει προχωρήσει αρκετά όσον αφορά την παροχή μιας εναλλακτικής λύσης στο Microsoft Word στον χώρο παραγωγικότητας. Η σουίτα παραγωγικότητας της Google  πρόσθεσε υποστήριξη για την επεξεργασία αρχείων του Microsoft Office σε κινητά πέρυσι χωρίς να απαιτείται να μετατρέψετε αυτά τα έγγραφα σε μορφή συμβατή με τα Έγγραφα, τα Φύλλα και τις Παρουσιάσεις.

Αυτές είναι μερικές από τις βασικότερες δυνατότητες, ωστόσο, και οι εφαρμογές ιστού της Google δεν ήταν πάντα ισοδύναμες με τους αντίστοιχους της Microsoft όταν πρόκειται για τις πιο προηγμένες δυνατότητες. Ένα παράδειγμα είναι η δυνατότητα εισαγωγής εικόνων μπροστά ή πίσω από κείμενο, κάτι που το Word είχε εδώ και δεκαετίες. Αυτό αλλάζει σήμερα, ωστόσο, με μια νέα ενημέρωση που η Google κυκλοφορεί στα Έγγραφα.

Το εργαλείο παραγωγικότητας σας επιτρέπει τώρα να βάλετε μια εικόνα πάνω ή πίσω από το κείμενο, με τη δυνατότητα να διατηρήσετε αυτήν τη μορφοποίηση όταν εισάγετε ή εξάγετε έγγραφα από το Word. Η νέα επιλογή είναι προσβάσιμη στην πλαϊνή γραμμή επιλογών εικόνας. Εναλλακτικά, θα το δείτε στη γραμμή εργαλείων εικόνας όταν κάνετε κλικ απευθείας σε μια εικόνα.

Η νέα δυνατότητα των Εγγράφων είναι διαθέσιμη σε πελάτες με συνδρομές Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard και Enterprise Plus από σήμερα. Είναι επίσης ζωντανό για πελάτες G Suite Basic, Business, Education, Enterprise for Education και ΜΚΟ, καθώς και για προσωπικούς λογαριασμούς Google. Ωστόσο, θα χρειαστούν έως και 15 ημέρες, πριν φτάσει σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *