Η Microsoft λέει ότι το Edge 91 θα είναι το πρόγραμμα περιήγησης με την καλύτερη απόδοση στα Windows 10

Η Microsoft λέει ότι το Edge 91 θα είναι το πρόγραμμα περιήγησης με την καλύτερη απόδοση στα Windows 10

Η εκδήλωση Build της Microsoft για το 2021 πρόκειται να ξεκινήσει και με αυτό έρχεται μια σειρά από ανακοινώσεις για προγραμματιστές και επιχειρήσεις. Αλλά υπάρχουν επίσης ορισμένες ειδήσεις για τους χρήστες του Edge, οι οποίοι λαμβάνουν μια ενημέρωση στην έκδοση 91 αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Η Microsoft δήλωσε ότι, μετά την ενημέρωση, το Edge θα είναι το πιο αποδοτικό πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10, χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν σε δύο λειτουργίες: ενίσχυση εκκίνησης και καρτέλες ύπνου.

Πρώτα απ ‘όλα, η πιο καλή εκκίνησης θα βοηθήσει το Edge να ξεκινήσει ακόμη πιο γρήγορα, εκτελώντας μερικές βασικές διαδικασίες Edge στο παρασκήνιο. Η Microsoft λέει ότι αυτό δεν χρησιμοποιεί επιπλέον πόρους όταν τα παράθυρα Edge είναι ανοιχτά. Φυσικά, για να συνεχιστεί η εκτέλεση των διαδικασιών στο παρασκήνιο, πρέπει να χρησιμοποιηθούν ορισμένοι πόροι πριν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης.

Όσον αφορά τις καρτέλες που είναι σε αναμονή, η Microsoft υποστηρίζει ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε έως και 82% στη χρήση μνήμης θέτοντας ανενεργές καρτέλες σε αναστολή λειτουργίας. Όταν μια καρτέλα τίθεται σε αναστολή λειτουργίας, το Edge μπορεί να κάνει πράγματα όπως παύση διαφημίσεων αμέσως, εξοικονομώντας πόρους αμέσως. Υπάρχουν επίσης ορισμένες βελτιώσεις ειδικά για Windows για την εξοικονόμηση πόρων συστήματος σε αυτήν την ενημέρωση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις καρτέλες ύπνου, ώστε να τεθούν σε αναστολή μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να προστατέψετε ορισμένους ιστότοπους από το να κοιμηθούν εάν υπάρχει κίνδυνος απώλειας σημαντικού περιεχομένου.

Το Edge 91 είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο κανάλι Beta, οπότε έχουμε ήδη μια καλή ιδέα για το ποιες άλλες δυνατότητες θα είναι στη σταθερή κυκλοφορία, όπως νέα χρωματικά θέματα που είναι διαθέσιμα έξω από το κουτί, μια νέα δυνατότητα ιστορικού τιμών και μια οθόνη κωδικού πρόσβασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *