Η Microsoft Search αποκτά νέες δυνατότητες χάρη στο Microsoft Graph

Η Microsoft Search αποκτά νέες δυνατότητες χάρη στο Microsoft Graph

H Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων στις δυνατότητες του Microsoft Graph, συμπεριλαμβανομένων των νέων δυνατοτήτων αναζήτησης για οργανισμούς. Πρώτα απ ‘όλα, η εταιρεία ανακοίνωσε νέες δυνατότητες για τη γραμμή αναζήτησης των Windows, η οποία βρίσκεται δίπλα στο μενού Έναρξη. Εκτός από τα αποτελέσματα από τον ιστό, η γραμμή αναζήτησης θα είναι σύντομα σε θέση να αντλεί αποτελέσματα από εταιρικά εργαλεία όπως το Salesforce, το Dynamics 365 και άλλα, χάρη στις υποδοχές Microsoft Graph που είναι διαθέσιμες στους προγραμματιστές.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε επίσης το Microsoft Search Federation, ένα νέο και πιο ενοποιημένο εργαλείο αναζήτησης για επιχειρήσεις. Η Microsoft λέει ότι οι οργανισμοί χρησιμοποιούν συχνά διαφορετικά εργαλεία αναζήτησης, όπως η Αναζήτηση Microsoft ή το Azure Cognitive Search, και η Search Federation στοχεύει να φέρει αυτά τα συστήματα μαζί για να κάνει την εμπειρία πιο απρόσκοπτη.

Υπάρχουν πολύ περισσότερα για το Microsoft Graph, όπως νέες δυνατότητες για συνδέσεις Σύντομα θα είναι δυνατή η προσθήκη πληροφοριών υπαλλήλου στα προφίλ τους από νέες πηγές, νέες υποδοχές Jira και Confluence έχουν προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι, και σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα σύνδεσης Microsoft Graph σε ομάδες και Windows. Προβλέπεται επίσης υποστήριξη για το eDiscovery για συνδέσεις γραφικών για αυτό το καλοκαίρι, οπότε δεδομένα από αυτούς τους συνδέσμους μπορούν να βρεθούν χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία που είναι διαθέσιμα για το Microsoft 365. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι η σύνδεση δεδομένων Microsoft Graph είναι πλέον διαθέσιμη στο Azure ως μετρημένη υπηρεσία, επομένως μόνο προγραμματιστές πληρώνουν για τα δεδομένα που χρησιμοποιούν αντί για πληρωμή ανά χρήστη / ανά μήνα.

Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται Organization Explorer, μια νέα ενσωματωμένη εφαρμογή για το Outlook. Αυτό επιτρέπει στους υπαλλήλους σε έναν οργανισμό να βρίσκουν και να συνδέονται πιο εύκολα με άλλους υπαλλήλους με παρόμοια σετ δεξιοτήτων να συνεργάζονται σε συγκεκριμένα έργα. Αυτό θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *