Ο Satya Nadella λέει ότι η Microsoft εργάζεται για την «επόμενη γενιά» των Windows

Ο Satya Nadella λέει ότι η Microsoft εργάζεται για την «επόμενη γενιά» των Windows

H Microsoft εργάζεται σε μια έκδοση των Windows που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. “Σύντομα θα μοιραστούμε μία από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις στα Windows της τελευταίας δεκαετίας για να ξεκλειδώσουμε μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες για προγραμματιστές και δημιουργούς”, δήλωσε ο CEO της Microsoft Satya Nadella   . Ο διευθυντής συνέχισε να λέει ότι δοκιμάζει προσωπικά την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος τους τελευταίους μήνες. “Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για την επόμενη γενιά των Windows”, είπε. 

“Θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για κάθε προγραμματιστή των Windows σήμερα και θα καλωσορίσουμε κάθε δημιουργό που αναζητά την πιο καινοτόμο, νέα, ανοιχτή πλατφόρμα για τη δημιουργία και τη διανομή και τη δημιουργία εσόδων από εφαρμογές”, δήλωσε ο Nadella. Παλαιότερα ,  υπήρχε     μια έκθεση που ανέφερε ότι η Microsoft εργάζεται σε μια ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Store που θα προσφέρει στους προγραμματιστές περισσότερη ευελιξία όσον αφορά τη διανομή του λογισμικού τους. Μεταξύ των αλλαγών που η εταιρεία φέρεται να έχει προγραμματίσει περιλαμβάνει να επιτρέπει στις εταιρείες να χρησιμοποιούν το δικό τους σύστημα πληρωμών για να εισπράττουν τέλη για αγορές εντός εφαρμογής. Αυτό είναι κάτι που θα επέτρεπε στους προγραμματιστές να αποφύγουν την κατανομή εσόδων.

Το teaser έρχεται μόλις μία εβδομάδα αφότου η Microsoft επιβεβαίωσε ότι τερμάτισε την ανάπτυξη στα Windows 10X, μια λεπτή έκδοση του λειτουργικού της συστήματος που έχει σχεδιαστεί για συσκευές διπλής οθόνης. Η Microsoft είπε ότι θα ενσωματώσει στοιχεία των Windows 10X στα Windows 10  . Τουλάχιστον μερικές από τις αλλαγές στη διεπαφή της Microsoft που δοκιμάστηκαν με τα Windows 10X αναμένεται να φτάσουν στα Windows 10 με την ενημέρωση της Sun Valley αργότερα αυτό το έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *