Σύμφωνα με πληροφορίες, το iOS 14.6 έκανε συντομεύσεις πολύ πιο γρήγορες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το iOS 14.6 έκανε συντομεύσεις πολύ πιο γρήγορες

Η iOS 14.6 κυκλοφόρησε   πρόσφατα και  με μεγάλες ανακοινωμένες λειτουργίες όπως οι συνδρομές Apple Podcasts και η Apple Card Family, η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης τουλάχιστον μία βελτίωση που δεν ανακοίνωσε η Apple.

Πολλές αφίσες στο Reddit αναφέρουν ότι οι συντομεύσεις λειτουργούν τώρα πολύ πιο γρήγορα, επιλύοντας σε λιγότερο από το μισό χρόνο που χρειάστηκαν με το iOS 14.5 και νωρίτερα.

Οι συντομεύσεις είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνδυάζετε πολλές ενέργειες σε μία συντόμευση, ώστε να μπορείτε να κάνετε το iPhone ή το iPad σας να εκτελεί όλες τις σχετικές ενέργειες όταν ενεργοποιείται η συντόμευση (είτε μέσω βρύσης, φωνητικής εντολής ή άλλης σκανδάλης, όπως ώρα ή τοποθεσία).

Μπορεί, για παράδειγμα, να έχετε μια συντόμευση που κάθε πρωί της εβδομάδας θα παρέχει τις ώρες του τρένου στην εργασία σας, μαζί με τον καιρό, και ξεκινά την εφαρμογή podcast .Ωστόσο, ορισμένα άτομα έχουν συντομεύσεις που έχουν διάρκεια εκατοντάδων ενεργειών και είναι εκεί όπου οι αλλαγές στο iOS 14.6 είναι προφανώς πιο αξιοσημείωτες. 

Ένας χρήστης ανέφερε για παράδειγμα ότι η συντόμευση 700 ενεργειών ολοκληρώνεται τώρα σε 13 δευτερόλεπτα, έναντι 30 δευτερολέπτων πριν. Αλλά ακόμη και οι χρήστες απλών συντομεύσεων που είχαν προηγουμένως επιλυθεί σε ένα ή δύο δευτερόλεπτα ισχυρίζονται ότι μπορούν να παρατηρήσουν τη διαφορά.

Οι ίδιες βελτιώσεις ταχύτητας θα πρέπει να υπάρχουν σε iPad που εκτελούν iPadOS 14.6 και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε ποιες άλλες κρυφές αναβαθμίσεις υπάρχουν στην τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος της Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *