Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες που επισυνάπτονται στα μηνύματα του Gmail απευθείας  στο Google Photos

Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες που επισυνάπτονται στα μηνύματα του Gmail απευθείας στο Google Photos

Στην παρουσίαση του Google Workspace κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης I / O 2021, σηματοδότησε την ανανεωμένη εστίαση της εταιρείας στην online συνεργασία καθώς πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να επιβάλλουν το κλείδωμα COVID-19, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να παραμείνουν στο Σπίτι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Google παρουσίασε  το τελευταίο σύνολο βελτιώσεων στο Workspace που είχε ως στόχο να ενισχύσει το επίπεδο παραγωγικότητας μεταξύ ομάδων σε έναν οργανισμό.

Η Google ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση στους πελάτες του Gmail για Workspace και σε αυτούς που χρησιμοποιούν το G Suite Basic και Business, καθώς και προσωπικούς λογαριασμούς Google. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες που επισυνάπτονται σε ένα μήνυμα Google απευθείας στις Φωτογραφίες Google με ένα κουμπί συντόμευσης.

Το κουμπί “Αποθήκευση σε φωτογραφίες” βρίσκεται δίπλα στο “Προσθήκη στο Drive” στο συνημμένο Gmail στον ιστό. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο κουμπί από την προεπισκόπηση εικόνας πλήρους οθόνης κατά την πλοήγηση στο μενού υπερχείλισης.

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί, οι συνημμένες φωτογραφίες θα αποθηκευτούν αυτόματα στις Φωτογραφίες. Ωστόσο, η λειτουργία υποστηρίζει μόνο εικόνες JPEG προς το παρόν. Η νέα δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή και ξεκινά από σήμερα. Με αυτήν τη λειτουργία, η Google ελπίζει να διευκολύνει όλους να αποθηκεύουν εικόνες από μηνύματα Gmail σε Φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάσουν και να τις μεταφέρουν χειροκίνητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *