Διέρρευσε ένα βίντεο που  αναφέρει όλες τις δυνατότητες των ακουστικών WF-1000XM4 της Sony

Διέρρευσε ένα βίντεο που αναφέρει όλες τις δυνατότητες των ακουστικών WF-1000XM4 της Sony

Τα επερχόμενα Sony έχουν διαρρεύσει ξανά, αυτή τη φορά χάρη σε ένα επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε για λίγο στο YouTube.   To  βίντεο παρέχει μερικές επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τα ακουστικά.

Η Sony αναφέρει στο κλιπ ότι η WF-1000XM4 διαθέτει νέα σχεδιασμένα προγράμματα οδήγησης που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου. Υπάρχουν τώρα, ο  κωδικοποιητής Bluetooth LDAC της εταιρείας και η τεχνολογία DSEE Extreme upsampling με  την οποία η Sony ισχυρίζεται ότι τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου ακούγονται πιο ζωντανά. Όπως και το WH-1000XM4, υποστηρίζουν επίσης 360 Reality Audio και διαθέτουν πιστοποίηση Hi-Res Audio. Ένα χαρακτηριστικό που επισημαίνει το βίντεο που δεν ανέφεραν προηγούμενες διαρροές είναι ότι τα ακουστικά περιλαμβάνουν τη λειτουργία Speak-to-Chat της Sony. Είναι μια λειτουργία που θα θέσει σε σίγαση κάθε ήχο που ακούτε όταν εντοπίζει ότι μιλάτε σε κάποιον.

Το κλιπ επιβεβαιώνει επίσης πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά που WinFuture ανέφερε τοστη χθεσινή διαρροή. Επισημαίνει τόσο την πιστοποίηση IPX4 όσο και την ασύρματη φόρτιση Qi. Λέει επίσης ότι θα έχετε έως και οκτώ ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση όταν χρησιμοποιείτε ANC και 12 ώρες όταν απενεργοποιείτε τη λειτουργία. Με τη συμπεριλαμβανόμενη θήκη φόρτισης, μπορείτε να λάβετε συνολικά 36 ώρες παιχνιδιού. Το κλιπ προσθέτει ότι μπορείτε να έχετε διάρκεια ζωής μπαταρίας 60 λεπτών μετά από φόρτιση πέντε λεπτών.

Το βίντεο δεν λέει τίποτα σχετικά με τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα. Την Πέμπτη, η WinFuture είπε ότι το WF-1000XM4 θα κόστιζε 279,90 € στην Ευρώπη. Η Sony πούλησε το WF-1000XM3 για $ 230 στην κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *