Η ASRock λανσάρει ολοκαίνουργιες μητρικές X570S και B550 PG Riptide μητρικές πλακέτες

Η ASRock λανσάρει ολοκαίνουργιες μητρικές X570S και B550 PG Riptide μητρικές πλακέτες

 Σήμερα ο προμηθευτής μητρικών καρτών ASRock κυκλοφόρησε τις νέες κάρτες Phantom Gaming (PG) Riptide Socket AM4 για την πλατφόρμα AMD Ryzen. Οι νέες πλακέτες PG Riptide διατίθενται σε δύο εκδόσεις, το νέο chipset AMD X570S καθώς και μια νέα παραλλαγή του chipset B550 που κυκλοφόρησε προηγουμένως. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το νέο X570S είναι έτοιμο να παρουσιάσει ένα   αθόρυβο chipset για την πλατφόρμα Ryzen, σε αντίθεση με το προηγούμενο X570.

Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών που φέρνουν οι νέες μητρικές κάρτες,   είναι η ενσωμάτωση του ιδιόκτητου υποδοχέα κάρτας γραφικών της ASRock που θα συνοδεύεται από τις νέες πλακέτες PG Riptide X570S και B550. Η εταιρεία ξεκίνησε αυτό το καινοτόμο κομμάτι υλικού όταν κυκλοφόρησε τις μητρικές πλακέτες με βάση το Intel Z590.

Καθώς τα σχέδια καρτών γραφικών γίνονται πιο φανταχτερά και βαρύτερα, οι προμηθευτές μητρικών καρτών έχουν αρχίσει να προσθέτουν πιο στιβαρές, πιο μεταλλικές υποδοχές PCIe  . Αυτή η νέα συσκευή της ASRock φαίνεται επίσης να επιλύει αυτό το ζήτημα.  

Εκτός από τον υποδοχέα της κάρτας γραφικών, οι νέοι πλακέτες έρχονται επίσης με τα Lightning Gaming Ports της εταιρείας που ισχυρίζονται ότι μειώνουν την περιφερειακή κίνηση με τη βοήθεια ειδικών λωρίδων σήματος USB.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το PG Riptides περιλαμβάνει το Intel Killer Ethernet E3100 2,5 Gbps της Intel με τη δυνατότητα της εταιρείας Killer Prioritization Engine. Για ήχο, οι πίνακες θα έχουν ενσωματωμένο Nahimic Audio αν και δεν έχουν αναφερθεί λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *