Η Garmin παρουσιάζει τα ρολόγια γυμναστικής Forerunner 55 και Forerunner 945 LTE

Η Garmin παρουσιάζει τα ρολόγια γυμναστικής Forerunner 55 και Forerunner 945 LTE

H Garmin ανακοίνωσε δύο ρολόγια γυμναστικής στις ΗΠΑ. Το πρώτο είναι το Forerunner 55 που είναι η πιο οικονομική λύση. Από την άλλη πλευρά, το Forerunner 945 LTE προορίζεται ειδικά για αθλητές.

Το Forerunner 55 διαθέτει οθόνη διαμέτρου 1,04 ιντσών. Το ρολόι διαθέτει ενσωματωμένο GPS για την παρακολούθηση των στατιστικών των αθλημάτων που εκτελείτε, όπως απόσταση, ρυθμός και διαστήματα. Υπάρχει ένας αισθητήρας καρδιακού ρυθμού για να σας ειδοποιεί για τυχόν ανωμαλίες. Ο Garmin έχει προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία Coach, η οποία περιλαμβάνει προγράμματα κατάρτισης από ειδικούς. Εκτός από το τρέξιμο, το ρολόι έχει διάφορους τρόπους όπως κολύμπι, πιλάτες και γιόγκα.

Το Forerunner 55 διαθέτει μια δυνατότητα ασφαλείας που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με επαφές έκτακτης ανάγκης. Όπως κάθε έξυπνο ρολόι, το Forerunner 55 σάς επιτρέπει να ελέγχετε μηνύματα κειμένου, ενημερώσεις κοινωνικών μέσων και να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής χωρίς να φτάσετε στο smartphone σας. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε νέα πρόσωπα ρολογιού και εφαρμογές από το Connect IQ Store.

Ενώ η Garmin δεν έχει αποκαλύψει τη χωρητικότητα της μπαταρίας, το ρολόι λέγεται ότι διαρκεί έως και δύο εβδομάδες με μία μόνο φόρτιση. Ωστόσο, η συνεχής χρήση GPS μπορεί να εξαντλήσει την μπαταρία εντός 20 ωρών. Διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και aqua, το Forerunner 55 διατίθεται στα 200 $.

Το Forerunner 945 LTE, όπως υποδηλώνει το όνομά του, προσφέρει λειτουργία χωρίς τηλέφωνο. Ωστόσο, απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε στο μηνιαίο πρόγραμμα LTE 7 $ Garmin. Αυτό το ρολόι διαθέτει οθόνη διαμέτρου 1,2 ιντσών που προστατεύεται από το Corning’s Gorilla Glass DX. Το Forerunner 945 LTE είναι φορτωμένο με κάθε δυνατότητα που βρίσκεται στο Forerunner 55, όπως GPS, αισθητήρας καρδιακού ρυθμού, υπηρεσία Coach και βοήθεια έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, έρχεται με ένα παλμικό οξύμετρο, το οποίο παρακολουθεί τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα στο σώμα σας.

Το ρολόι διαθέτει την εφαρμογή Garmin Pay για ανεπαφική πληρωμή. Εάν θέλετε να μειώσετε τον θόρυβο ενώ τρέχετε, το Forerunner μπορεί να μεταδώσει μουσική από το Deezer, το Amazon Music και το Spotify επίσης. Ο Garmin ισχυρίζεται ότι ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης του gadget μπορεί να χωρέσει περίπου χίλια τραγούδια.

Σύμφωνα με την Garmin, η μπαταρία Forerunner 945 LTE μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες σε λειτουργία smartphone, ενώ η χρήση GPS μπορεί να την μειώσει σε 35 ώρες. Το Forerunner 945 LTE διατίθεται σε ασβεστόλιθο ή μαύρο και μπορεί να αγοραστεί με 650 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *