Η Microsoft ανακοινώνει την εκδήλωση της 24ης Ιουνίου για να δείξει “What’s next for Windows”

Η Microsoft ανακοινώνει την εκδήλωση της 24ης Ιουνίου για να δείξει “What’s next for Windows”

H Microsoft ανακοίνωσε μια νέα εικονική εκδήλωση για τις 24 Ιουνίου, όπου θα παρουσιάσει  “what’s next for Windows”. Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης Build, η CEO Satya Nadella είχε ήδη εκφράσει ενθουσιασμό για το μέλλον των Windows, πειράζοντας τη μεγαλύτερη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος την τελευταία δεκαετία.

Φυσικά, έχουμε ακούσει πολλές αναφορές και φήμες για το μέλλον των Windows. Τον περασμένο Οκτώβριο, θα άρχισε η συζήτηση σχετικά με μια πιθανή αναθεώρηση UI των Windows 10, με την κωδική ονομασία Sun Valley, με μια ενημέρωση κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Εκείνη την εποχή, πιστεύαμε ότι τα Windows 10Χ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, αλλά αυτό δεν συνέβη και προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτές οι μεγάλες αλλαγές θα φτάσουν στους χρήστες.

Έχουμε δει κάποιες αλλαγές να εισέρχονται στα Windows Insiders στο κανάλι Dev – αλλά μόνο λίγες – και με τους Insiders να λαμβάνουν πλέον builds από ένα ειδικό σύστημα κυκλοφορίας ενημερώσεων. Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των αλλαγών ενδέχεται να μην φτάσει φέτος, τουλάχιστον όχι για το ευρύ κοινό. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει νέα εικονίδια για την Εξερεύνηση αρχείων και ορισμένες από τις εφαρμογές συστήματος. Η Microsoft έχει σιωπήσει σχετικά με το μέλλον των Windows 10, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό το γεγονός θα φέρει στους θαυμαστές κάτι ενθουσιασμένο

Τα Windows 10X ακυρώθηκαν νωρίτερα αυτό το έτος και η Microsoft είπε ότι πίστευε ότι τα οφέλη από τις τεχνολογίες που επεξεργάστηκε για τα Windows 10X θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ωφελήσουν την ευρύτερη βάση χρηστών της. Αυτό πρέπει να σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό να δούμε κάποιο είδος διάσπασης στο οικοσύστημα, και ό, τι έρχεται θα είναι μέρος των κανονικών Windows 10.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *