Το Google Meet επιτρέπει πλέον στους εταιρικούς πελάτες να αντικαταστήσουν το φόντο τους στο Android

Το Google Meet επιτρέπει πλέον στους εταιρικούς πελάτες να αντικαταστήσουν το φόντο τους στο Android

Η Video conferencing αποτελεί βασικό στοιχείο για τα πάντα, από εταιρικές συναντήσεις έως απομακρυσμένες τάξεις από τότε που ξεκίνησε η πανδημία COVID-19. Το Google Meet υπήρξε μια από τις δημοφιλείς επιλογές βιντεοδιάσκεψης μεταξύ των καταναλωτών και η  δυνατότητα απόκρυψης ή αλλαγής του φόντου σας με μια προσαρμοσμένη εικόνα ήταν μια καλή προσθήκη στην υπηρεσία πέρυσι.

A Google Meet conference participant replaces her background with custom images on Android

Σήμερα, αυτή η δυνατότητα έχει επεκταθεί καθώς η Google ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα θόλωσης ή αντικατάστασης φόντου συνομιλίας μέσω βίντεο στο Meet είναι διαθέσιμη στο Android. Πριν από τη σημερινή ενημέρωση, θα μπορούσατε να αλλάξετε το φόντο σας μόνο σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε να προσαρμόσετε το φόντο σας με διάφορες εικόνες που επιμελείται η ίδια η Google, συμπεριλαμβανομένων χώρων γραφείων, τοπίων και αφηρημένων φωτογραφιών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο από τις επιλεγμένες φωτογραφίες της Google. Η  δυνατότητα επιλογής των προσωπικών ή προσαρμοσμένων εικόνων σας, για το φόντο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Για χρήστες iOS, η Google θα παρουσιάσει στο μέλλον υποστήριξη για αντικατάσταση στο παρασκήνιο.

Η λειτουργία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκρύψετε το βρώμικο περιβάλλον σας ή να δείξετε περισσότερη προσωπικότητα, σημείωσε η Google. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα τη λειτουργία για να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε. Είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλους τους πελάτες του Workspace και του G Suite Basic / Business.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *