Η Apple φέρνει το FaceTime σε χρήστες Windows 10 και Android μέσω του διαδικτύου

Η Apple φέρνει το FaceTime σε χρήστες Windows 10 και Android μέσω του διαδικτύου

Στην ετήσια εκδήλωσή της για προγραμματιστές, η Apple ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα της για κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του iOS 15. Μαζί με το iOS 15, η Apple ανακοίνωσε επίσης ότι θα ανοίξει το FaceTime σε χρήστες Windows και Android.

Με τη νέα ενημέρωση, το FaceTime θα ενεργήσει περισσότερο σύμφωνα με άλλες εφαρμογές τηλεδιάσκεψης όπως το Zoom και το Skype, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται συνδέσμους προς κλήσεις σε άλλους. Αυτοί οι σύνδεσμοι θα λειτουργούν τόσο στα Windows 10 όσο και στο Android. Δυστυχώς, η Apple δεν έχει σχολιάσει τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής FaceTime, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού εάν σκοπεύετε να συμμετάσχετε σε μια κλήση FaceTime χρησιμοποιώντας μια συσκευή Android ή Windows 10.

Εκτός από αυτό, η Apple ανακοίνωσε επίσης άλλες δυνατότητες για το FaceTime. Αυτές περιλαμβάνουν μια νέα προβολή πλέγματος, ένα εργαλείο φωνητικής απομόνωσης, υποστήριξη χωρικού ήχου και μια επιλογή θολώματος του φόντου χρησιμοποιώντας τη «λειτουργία πορτρέτου». Τέλος, η Apple παρουσιάζει επίσης το SharePlay που θα επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν και να ακούνε ή να παρακολουθούν μια τηλεοπτική εκπομπή, ένα τραγούδι ή μια ταινία. Το χαρακτηριστικό θα υποστηρίζει Disney +, HBO Max και Twitch μαζί με Apple TV και Apple Music.

Όλες οι λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για Android και Windows 10, θα κυκλοφορήσουν στους χρήστες της Apple μαζί με την ενημέρωση iOS 15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *