Η Sony ανακοινώνει ακουστικά WF-1000XM4 με αντοχή στο νερό,  LDAC και IPX4

Η Sony ανακοινώνει ακουστικά WF-1000XM4 με αντοχή στο νερό, LDAC και IPX4

Μετά από λίγες εβδομάδες διαρροών, η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα πιο πρόσφατα κορυφαία ασύρματα ακουστικά της. Τα νέα ακουστικά WF-1000XM4 κοστίζουν 279,99 $ και τα προηγούμενα WF-1000XM3, που κυκλοφόρησαν το 2019, θα παραμείνουν στη σειρά της εταιρείας στα 229,99 $. Τα νέα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή ανοιχτό γκρι χρώμα – και τα δύο με χρυσή εμφάνιση. Διατίθενται από σήμερα από εμπόρους λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των Amazon και Best Buy.

Με έναν πλήρως ανανεωμένο σχεδιασμό που είναι 10 τοις εκατό μικρότερο από τους προκατόχους τους, τα  1000XM4 έχουν επίσης ένα νέο τσιπ επεξεργασίας που έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη ακύρωση θορύβου «σε όλες τις συχνότητες», σύμφωνα με τη Sony.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει αυξηθεί σε οκτώ ώρες συνεχούς αναπαραγωγής όταν είναι ενεργοποιημένη η NC, η οποία κερδίζει τους ανταγωνιστές όπως τα Apple AirPods Pro, Bose QuietComfort Earbuds και Samsung Galaxy Buds Pro. Η θήκη φόρτισης έχει μειωθεί σημαντικά και είναι 40% μικρότερη από πριν. Εκτός από τη σύνδεση μέσω USB-C, υποστηρίζει επίσης ασύρματη φόρτιση Qi.

Η Sony διόρθωσε μια απογοητευτική παράλειψη από τα 1000ΧΜ3: αυτά τα νέα ακουστικά έχουν βαθμολογία IPX4 για αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα. Τα 1000XM4s διαθέτουν επίσης ένα ενημερωμένο σύστημα φωνητικής κλήσης που χρησιμοποιεί τόσο beamforming μικρόφωνο   όσο και αισθητήρες bone conduction για τη βελτίωση της απόδοσης. Αλλά εδώ είναι η μοναδική απογοήτευση: εξακολουθεί να μην υπάρχει υποστήριξη για συνδέσεις Bluetooth πολλαπλών σημείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *