Το YouTube για iOS προσθέτει υποστήριξη για τη λειτουργία εικόνας-σε-εικόνα στις ΗΠΑ

Το YouTube για iOS προσθέτει υποστήριξη για τη λειτουργία εικόνας-σε-εικόνα στις ΗΠΑ

To YouTube επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει ξεκινήσει να υποστηρίζει τη λειτουργία εικόνας-σε-εικόνα (PiP) στην εφαρμογή iOS στις ΗΠΑ. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη αρχικά σε premium συνδρομητές , με μια ευρύτερη κυκλοφορία για όλους στη χώρα που έχει προγραμματιστεί σύντομα.

Η λειτουργία προσφέρει μια καλή επιλογή για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σε ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο πάνω από άλλες εργασίες που θέλετε να κάνετε ταυτόχρονα στη συσκευή σας. Είναι χρήσιμο για περιπτώσεις που θέλετε να ανοίξετε το email σας, για παράδειγμα, και να συνεχίσετε να παρακολουθείτε ένα βίντεο στην εφαρμογή ταυτόχρονα. Μπορείτε να το κάνετε απλά παίζοντας ένα βίντεο στην εφαρμογή και πατώντας το κουμπί αρχικής οθόνης. Στη συνέχεια, το βίντεο θα συρρικνωθεί σε μικρότερο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Είναι διαθέσιμο για αρκετό καιρό τώρα, αν και περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένες πλατφόρμες. Για παράδειγμα, η δυνατότητα κυκλοφόρησε στους χρήστες του YouTube στο Android 8.0 Oreo δωρεάν  , μετά την κυκλοφορία της premium έκδοση του YouTube.

Η Apple εισήγαγε επίσης υποστήριξη για το PiP όταν ανακοίνωσε το iOS 14 τον Ιούνιο του περασμένου έτους, επιτρέποντας στους χρήστες του ιστότοπου για κινητά του YouTube να παρακολουθούν ένα βίντεο στο Safari πάνω από άλλες εργασίες. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα εξαφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 για μέλη χωρίς premium στο YouTube. Ήταν αποκατασταθεί ένα μήνα αργότεραmobile site της υπηρεσίας για τους χρήστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *