Το Microsoft Teams προσθέτει ενσωματωμένη μετάφραση μηνυμάτων συνομιλίας στο Android

Το Microsoft Teams προσθέτει ενσωματωμένη μετάφραση μηνυμάτων συνομιλίας στο Android

H Microsoft παρουσίασε υποστήριξη για μετάφραση συνομιλίας σε ομάδες στο iOS τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Τώρα, αυτή η δυνατότητα έφτασε για το Teams στο Android.

Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Microsoft Teams UserVoice, ο γίγαντας του λογισμικού επιβεβαίωσε ότι η μετάφραση μηνυμάτων ενσωματωμένης συνομιλίας είναι πλέον διαθέσιμη στο Android. Η δυνατότητα σάς επιτρέπει να μεταφράζετε μηνύματα συνομιλίας στην προτιμώμενη γλώσσα σας. Η Microsoft επίσης υποσχέθηκε στα  τέλη του περασμένου έτους ότι η έκδοση Android του Teams θα λάβει μετάφραση κατά παραγγελία σε συζητήσεις.

Η δυνατότητα επιτρέπει στους συναδέλφους να επικοινωνούν και να κατανοούν ο ένας τον άλλον ακόμη και αν μιλούν διαφορετικές γλώσσες μεταφράζοντας συνομιλίες συνομιλίας. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή και υποστηρίζει 72 γλώσσες προς το παρόν.

Για να ξεκινήσετε, μπορείτε απλά να πατήσετε παρατεταμένα ένα μήνυμα που θέλετε να μεταφράσετε και μετά να πατήσετε “Μετάφραση”. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να ορίσετε την προτιμώμενη γλώσσα μετάφρασης. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις και στη συνέχεια ανοίγοντας Μετάφραση, κάτω από την οποία μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που θέλετε. Θα έχετε επίσης την επιλογή να επιστρέψετε στην αρχική γλώσσα, εάν είναι απαραίτητο.

Η άφιξη του χαρακτηριστικού στο Android είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη ειδικά για χρήστες από διαφορετικά μέρη του κόσμου που εργάζονται σε εικονικά περιβάλλοντα. Χθες, η Microsoft επίσης παρουσίασε πολλές δυνατότητες για τις  Teams Rooms που αποσκοπούσαν στη βελτίωση της συνεργασίας και της εμπειρίας για “υβριδικές” συναντήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *