Η Microsoft προσθέτει λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών στο OneDrive

Η Microsoft προσθέτει λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών στο OneDrive

Η Microsoft προσθέτει λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών και προβολής στο OneDrive που το φέρνουν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στις Φωτογραφίες Google. Ξεκινώντας από το Android και τον ιστό, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή συγχρονισμού αρχείων για να περικόψετε εικόνες (χρησιμοποιώντας προεπιλογές για κοινωνικά μέσα ή χειροκίνητα), να περιστρέψτε ή να γυρίστε μια εικόνα κατά 90 μοίρες ή 180 μοίρες, αντίστοιχα,   να ισιώστε τις κεκλιμένες εικόνες. και να προσαρμόστε τη φωτεινότητα, την έκθεση, την αντίθεση, τις επισημάνσεις, τις σκιές και τον κορεσμό χρωμάτων. 

Οι αλλαγές θα φαίνονται οικείες σε όποιον έκανε κάποια βασική επεξεργασία φωτογραφιών. Το OneDrive μπορεί να αποθηκεύσει τις αλλαγές σας ως νέο αρχείο ή να αντικαταστήσει την αρχική εικόνα. Εάν κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ιστορικό έκδοσης για να επιστρέψετε στην πηγή. Η Microsoft κυκλοφορεί τις επιλογές επεξεργασίας για προσωπικούς λογαριασμούς OneDrive, με σχέδια να τους φέρει στους λογαριασμούς εργασίας και σχολείου αυτό το καλοκαίρι και iOS αργότερα μέσα στο έτος. 

Επιπλέον, η ενημέρωση προσφέρει υποστήριξη Chromecast που σας επιτρέπει να εμφανίζετε τα αρχεία εικόνας και βίντεο σε μια τηλεόραση πατώντας τη νέα επιλογή μετάδοσης στην αρχική καρτέλα. Ενώ μια νέα επιλογή φίλτρου θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μεταξύ εικόνων στο φάκελο εικόνων ή όλων των φωτογραφιών στο OneDrive.

Η Microsoft εργάζεται επίσης για βελτιωμένη οργάνωση για φωτογραφίες που θα προσθέσουν αυτόματα εικόνες σε φακέλους με βάση την πηγή μεταφόρτωσής τους. Ως αποτέλεσμα, σύντομα θα μπορείτε να διαχωρίσετε τις λήψεις Instagram ή Snapchat από στιγμιότυπα οθόνης και ταινίες. Εάν προτιμάτε την ταξινόμηση κατά ημερομηνία, θα μπορείτε να ομαδοποιείτε αυτόματα αρχεία πολυμέσων ανά μήνα και έτος. Αναμένεται ότι η ενημέρωση θα εμφανιστεί τους επόμενους δύο μήνες στο Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *