Ακολουθούν οι επίσημες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τα Windows 11

Ακολουθούν οι επίσημες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τα Windows 11

Στην ειδική τους εκδήλωση, η Microsoft ανακοίνωσε τα νέα Windows 11. Το νέο λειτουργικό σύστημα διαθέτει οπτική αναθεώρηση, βελτιώσεις πολλαπλών εργασιών και πολλά άλλα. Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Windows 11 στους χρήστες αργότερα αυτό το έτος, αλλά δεν θα μπορούν όλες οι συσκευές να εκτελούν Windows 11.

Εάν σκοπεύετε να δοκιμάσετε τα Windows 11, τότε μπορείτε να δείτε τις ελάχιστες προδιαγραφές παρακάτω: 

  • 1Ghz 64-bit dual-core επεξεργαστής
  • 4 GB RAM
  • 64GB
  • οθόνη 9 ιντσών (ανάλυση 1366×768)
  • UEFI, Secure Boot & TPM 2.0
  • DirectX 12 συμβατά γραφικά / WDDM 2.x

Η μεγαλύτερη αλλαγή με τα Windows 11 είναι το λειτουργικό σύστημα μόνο 64-bit . Η Microsoft δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια έκδοση 32-bit των Windows 11, αλλά το λειτουργικό σύστημα θα συνεχίσει να υποστηρίζει λογισμικό 32-bit. Εκτός από αυτό, η Microsoft θα χρειαστεί τώρα μια οθόνη 9 ιντσών καθώς και 64 GB αποθήκευσης για να λειτουργήσει. Αυτές οι αλλαγές πρέπει να κάνουν την εμπειρία των Windows 11 καλύτερη σε όλες τις συσκευές, αλλά θα αυξήσουν επίσης τις απαιτήσεις προδιαγραφών για συσκευές προϋπολογισμού.

Εάν ανησυχείτε για τις απαιτήσεις των Windows 11, τότε μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Windows PC Health Check (μέσω WalkingCat) για να δείτε εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *