Η Google επιτρέπει τώρα στους προγραμματιστές να εγγραφούν σε προμήθειες 15% στο Play Store

Η Google επιτρέπει τώρα στους προγραμματιστές να εγγραφούν σε προμήθειες 15% στο Play Store

Τον Μάρτιο του 2021, η Google ανακοίνωσε ότι σύντομα θα μειώσει στο ήμισυ τις προμήθειες του Play Store στο 15% για προγραμματιστές που κερδίζουν λιγότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε ετήσια έσοδα. Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που ανακοίνωσε η Apple τον Νοέμβριο του 2020. Σήμερα, η Google άρχισε να ενημερώνει τους προγραμματιστές ότι μπορούν να ξεκινήσουν την εγγραφή του μειωμένου επιπέδου προμήθειας, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα την 1η Ιουλίου.

Σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται συνεχώς σε προγραμματιστές που δημοσιεύουν εφαρμογές στο Play Store, η Google επισημαίνει ότι:

Εγγραφείτε τώρα με το κόστος υπηρεσιών 15%: Από την 1η Ιουλίου, το τέλος υπηρεσίας θα είναι 15% αντί για 30% για τα πρώτα σας κέρδη 1 εκατ. $ (USD) κάθε χρόνο. Για να βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για το επίπεδο υπηρεσιών 15%, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα λογαριασμών στο Google Play Console. Η σελίδα της ομάδας λογαριασμών είναι ανοιχτή τώρα, οπότε μεταβείτε στο Play Console για εγγραφή.

Εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε απλώς να μεταβείτε στη σελίδα Ομάδας λογαριασμών στο Play Console και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Η ομάδα λογαριασμών χρησιμοποιείται για τη σύνδεση συσχετισμένων λογαριασμών προγραμματιστών (ADA), έτσι ώστε η Google να μπορεί να βεβαιωθεί ότι πληροίτε τα κριτήρια για το επίπεδο υπηρεσιών 15% και έτσι ώστε όλοι οι λογαριασμοί σε μια ομάδα να μπορούν να αποκομίσουν αυτό το όφελος, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, πρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα προφίλ πληρωμών και να αποδεχτείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών για το επίπεδο υπηρεσιών 15%.  

 Μόλις τελειώσετε, θα δείτε ένα banner στο κάτω μέρος της σελίδας που θα δείχνει ότι το επίπεδο μειωμένων τελών υπηρεσίας θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2021. Εάν εγγραφείτε μετά την 1η Ιουλίου, αυτό Η ημερομηνία θα είναι η ημερομηνία έναρξης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαμόρφωση του επιπέδου υπηρεσιών της Google είναι πιο φιλικό για προγραμματιστές από ό, τι της Apple. Στο App Store, όποιος έκανε λιγότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο θα πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα, αλλά μόλις σπάσει αυτό το κατώφλι, η προμήθεια 30% θα ξεκινήσει ξανά και οι προγραμματιστές δεν μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη μειωμένη προμήθεια το επόμενο έτος, εάν περάσουν έσοδα 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Η Google, από την άλλη πλευρά, δίνει σε κάθε προγραμματιστή προμήθεια 15% για τα πρώτα εκατομμύρια δολάρια που κάνουν κάθε χρόνο και η τυπική τιμή εφαρμόζεται μετά από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι, εάν ένας προγραμματιστής εφαρμογών κερδίσει 3 εκατομμύρια δολάρια σε ένα έτος, θα πληρώσει προμήθεια 15% για τα πρώτα εκατομμύρια, και στη συνέχεια το 30% των επιπλέον 2 εκατομμυρίων $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *