Η Microsoft φέρνει εφαρμογές Android στα Windows 11

Η Microsoft φέρνει εφαρμογές Android στα Windows 11

Στην εκδήλωσή τους σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε το λειτουργικό σύστημα Windows 11. Η νέα ενημέρωση φέρνει μια οπτική αναθεώρηση, βελτιώσεις παραγωγικότητας και πολλά άλλα.

Μαζί με τη νέα ενημέρωση, η Microsoft φέρνει επίσης εγγενή υποστήριξη για εφαρμογές Android στα Windows 11. Για να επιτευχθεί αυτό, η Microsoft συνεργάζεται με την Amazon και θα παραδώσει εφαρμογές Android μέσω του Amazon App Store που θα είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store. Με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών Android όπως TikTok, Pinterest, Kindle και άλλα. Επιπλέον, αυτά θα λειτουργήσουν σαν εφαρμογές των Windows που επιτρέπουν στους χρήστες να τους καρφιτσώσουν στη γραμμή εργασιών, να τραβήξουν με άλλες εφαρμογές, να αλλάξουν το μέγεθος και άλλα. 

Η Microsoft σημείωσε ότι χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bridge της Intel για να φέρει την ενσωμάτωση εφαρμογών Android στα Windows 11. Ωστόσο, δεν το περιελάμβανε σε βάθος στην εκδήλωση, οπότε δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της ενσωμάτωσης.

Δυστυχώς, η Microsoft σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το Amazon για να παραδώσει τις εφαρμογές, ώστε οι χρήστες να χάσουν τη σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών της Google. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς σχεδιάζει η Microsoft να προσθέσει υποστήριξη για εφαρμογές Google και Υπηρεσίες Google Play στα Windows 11.

Ευτυχώς, η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την πρώτη έκδοση των Windows 11 στα Insiders την επόμενη εβδομάδα. Μόλις κυκλοφορήσει η έκδοση, θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε μερικές από τις καυτές ερωτήσεις σχετικά με την υποστήριξη για εγγενείς εφαρμογές Android στα Windows 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *