Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple διερευνά σχέδια iPad με υπερμεγέθεις οθόνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple διερευνά σχέδια iPad με υπερμεγέθεις οθόνες.

Το μεγάλο Pro Pro 12,9 ιντσών μπορεί να φαίνεται εντελώς μέτριο στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  Mark Gurman  ισχυρίστηκε στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του “Power On” ότι η Apple εξερευνά iPad με ακόμα μεγαλύτερες οθόνες. Οποιαδήποτε πιθανά προϊόντα είναι ακόμα νωρίς και ενδέχεται να χρειαστούν τουλάχιστον “δυο χρόνια” για αποστολή εάν προχωρήσουν. Ωστόσο, ότι η Apple σκέφτεται ότι μια επέκταση θα ήταν αξιοσημείωτη – δεν έχει ξεπεράσει τα 12,9 ίντσες από την κυκλοφορία του αρχικού iPad Pro το 2015.

Μια προηγούμενη φήμη από τον Gurman ισχυρίζεται ότι το iPad Pro θα πάρει έναν επανασχεδιασμό το 2022 με μια γυάλινη πλάτη που θα μπορούσε υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Ωστόσο, το μέγεθος της οθόνης δεν αναμένεται να αλλάξει.

Ένα μεγαλύτερο iPad θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο. Πολλοί θεωρούν το τρέχον iPad Pro πολύ μεγάλο όταν δεν είναι συνδεδεμένο σε πληκτρολόγιο και ένα μεγαλύτερο μοντέλο μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολο. Και όταν κάποιοι παραπονούνται ότι το iPadOS δεν εκμεταλλεύεται πλήρως το υπάρχον υλικό iPad, μπορεί να μην υπάρχουν πολλά κέρδη από την προστιθέμενη οπτική πραγματική αναπαράσταση. 

 Ωστόσο, η Apple μπορεί να μην είναι μόνη της στο να σκεφτεί αύξηση του μεγέθους . Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung εξετάζει (αν δεν αναπτύσσει ενεργά) ένα tablet 14,6 ιντσών  . Αυτό δεν περιλαμβάνει περιστασιακά εξειδικευμένα μοντέλα όπως η υπάρχουσα Galaxy View σειρά. 

Εάν προχωρήσει ένα υπερμεγέθη iPad, μπορεί να είναι τόσο πολύ για την αποτροπή του ανταγωνισμού όσο και οτιδήποτε άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *