Η HP ανακοινώνει φορητό υπολογιστή Pavilion Aero 13 με συμπαγές και ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο

Η HP ανακοινώνει φορητό υπολογιστή Pavilion Aero 13 με συμπαγές και ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο

Η HP παρουσίασε τον  φορητό υπολογιστή Pavilion Aero 13 με κομψό πλαίσιο μαγνησίου-αλουμινίου. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η μηχανή έχει εντυπωσιακή αναλογία οθόνης προς σώμα 90 τοις εκατό. Με βάρος κάτω από 1 κιλό, είναι ένας από τους ελαφρύτερους φορητούς υπολογιστές 13,3 ιντσών στην αγορά.

Στον πυρήνα του Pavilion Aero 13 βρίσκεται ο τελευταίος επεξεργαστής Ryzen 7 5800U της AMD με γραφικά AMD Radeon. Ο υπολογιστής διαθέτει Wi-Fi 6 και παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10,5 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη IPS 13,3 ιντσών με ανάλυση “2,5k”. Έχει λόγο διαστάσεων 16:10 και καλύπτει το 100% της χρωματικής γκάμας sRGB. Για ευανάγνωστη ηλιακή ακτινοβολία, η HP ισχυρίζεται ότι έχει συντονίσει την οθόνη για μέγιστη φωτεινότητα 400 nits 

Σύμφωνα με την HP, το Pavilion Aero 13 θα αναβαθμιστεί σε Windows 11 αργότερα φέτος. Ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομερείς προδιαγραφές, το δελτίο τύπου επισημαίνει δεόντως πόσο βιώσιμη είναι αυτή η μηχανή. Σύμφωνα με τη μάρκα, όλο το πλαστικό που μπαίνει στην κατασκευή του Pavilion Aero 13 προέρχεται από την ανακύκλωση.

Ο φορητός υπολογιστής θα διατίθεται σε Pale Rose Gold, Warm Gold, Ceramic White και Natural Silver. Η HP ισχυρίζεται ότι αυτές οι αποχρώσεις επιτυγχάνονται με βαφή με βάση το νερό για τη μείωση των εκπομπών πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) που προκαλούνται από τις συμβατικές διαδικασίες βαφής.

Το Pavilion Aero 13 έχει τιμή εκκίνησης 749 $ και αναμένεται να είναι διαθέσιμο για αγορά τον Ιούλιο από την HP.com. Η συσκευή θα πουλήσει επίσης μέσω επιλεγμένων λιανοπωλητών των ΗΠΑ αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *