Το Instagram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε συνδέσμους στο Stories μέσω αυτοκόλλητου

Το Instagram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε συνδέσμους στο Stories μέσω αυτοκόλλητου

Το Instagram περιορίζει επί του παρόντος τη δυνατότητα κοινοποίησης συνδέσμων στο Stories σε όσους έχουν επαληθευμένο λογαριασμό και έχουν τουλάχιστον 10.000 ακόλουθους. Αυτός ο τύπος χρηστών μπορεί να δημοσιεύσει συνδέσμους στις Ιστορίες τους με τη μορφή σχεδιασμού swipe-up, αλλά το Instagram προφανώς πειραματίζεται με μια νέα λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να μοιράζεστε συνδέσμους με διαφορετικό τρόπο.

Η υπηρεσία επιβεβαίωσε σήμερα  ότι δοκιμάζει να επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν συνδέσμους στο Stories μέσω αυτοκόλλητου. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε ένα μικρό σύνολο χρηστών προς το παρόν και το Instagram στοχεύει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία, σύμφωνα με τον Vishal Shah, επικεφαλής του προϊόντος του Instagram. Η νέα δυνατότητα αφαιρεί την ανάγκη σάρωσης στην οθόνη για να ανοίξει ένας σύνδεσμος. Αντ ‘αυτού, θα χρειαστεί να πατήσετε μόνο ένα αυτοκόλλητο.

Και σε αντίθεση με τις ιστορίες swipe-up όπου δεν μπορείτε να απαντήσετε, το νέο αυτοκόλλητο σύνδεσης θα σας επιτρέψει να απαντήσετε σε μια ιστορία. Ο Shah αποκάλυψε επίσης ότι το τεστ προορίζεται να αναλύσει τους τύπους συνδέσμων που μοιράζονται οι άνθρωποι στις Ιστορίες τους, αποτρέποντας επίσης την παραπληροφόρηση και τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Εάν ελπίζετε ότι οι σύνδεσμοι θα έρθουν σε άλλα μέρη της υπηρεσίας, όπως σχόλια και λεζάντες σύντομα, το Instagram σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για αυτό ακόμη. Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για το πότε το Instagram σκοπεύει να αναπτύξει τη νέα δυνατότητα ευρύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *