Το TikTok θα επιτρέψει σύντομα σε όλους να δημιουργήσουν βίντεο έως και τρία λεπτά

Το TikTok θα επιτρέψει σύντομα σε όλους να δημιουργήσουν βίντεο έως και τρία λεπτά

Το  σήμα κατατεθέν των βίντεο TikTok ήταν οτι μπορούσαν να διαρκέσουν μέχρι και ένα λεπτό για όλους τους χρήστες. Στα τέλη του περασμένου έτους, ωστόσο, η πλατφόρμα βίντεο άρχισε να επιτρέπει σε περιορισμένο αριθμό δημιουργών να διερευνήσουν την επιλογή μεταφόρτωσης περιεχομένου διάρκειας έως και τριών λεπτών στο πλαίσιο μιας δοκιμής.

Η υπηρεσία επεκτείνει τη διαθεσιμότητα αυτής της επιλογής σύντομα. Σήμερα, η TikTok ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αναπτύξει τη δυνατότητα δημιουργίας βίντεο μεγάλης διάρκειας τις επόμενες εβδομάδες στην παγκόσμια κοινότητά της. Για τους δημιουργούς, αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούν μια τριπλή ανακεφαλαίωση της αγαπημένης τους ταινίας Marvel ή της επίδειξης μαγειρικής, για παράδειγμα.

Οι χρήστες θα γνωρίζουν ότι έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα όταν λαμβάνουν μια ειδοποίηση ότι θα είναι διαθέσιμη για αυτούς. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε μερικούς δημιουργούς εδώ και αρκετούς μήνες και η επερχόμενη επέκτασή της θα αποτελέσει μέρος του πειράματος του TikTok για να εκτιμήσει εάν μεγαλύτερα βίντεο θα βοηθήσουν την κοινότητά της να φανταστεί εκ νέου πώς εκφράζονται.

Είναι η τελευταία βελτίωση που έφτασε στο TikTok τους τελευταίους μήνες. Τον Απρίλιο, η εταιρεία παρουσίασε αυτόματους υπότιτλους για τη δημιουργία αυτόματων υπότιτλων για βίντεο. Πιο πρόσφατα, αποκάλυψε το Jump για να επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο μέσω συνεργατών τρίτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *