Το Microsoft Teams θα προσθέσει την επιλογή αυτόματης διαγραφής  συσκέψεων  που έχουν καταγραφεί από το cloud

Το Microsoft Teams θα προσθέσει την επιλογή αυτόματης διαγραφής συσκέψεων που έχουν καταγραφεί από το cloud

Οι ομάδες Microsoft έχουν επιτρέψει στους χρήστες να καταγράφουν συσκέψεις και να τις αποθηκεύουν στο OneDrive και το SharePoint για λίγο τώρα. Η εταιρεία εργάζεται επίσης για την τοποθέτηση αυτών των καταγραφών σε ευρετήριο για τη βελτίωση της αναζήτησης συσκέψεων χρησιμοποιώντας λέξεις που εκφωνούνται στη συνάντηση, εκτός από την αναζήτηση του τίτλου της ίδιας της συνάντησης. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες και διαχειριστές που αποθηκεύουν πολλές συσκέψεις σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι όλες οι συσκέψεις σχετικές μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο, γι ‘αυτό η εταιρεία Redmond εργάζεται για να εισαγάγει την επιλογή αυτόματης διαγραφής εγγραφών από το OneDrive και το SharePoint. Η δυνατότητα αναφέρεται στον χάρτη πορείας του Microsoft 365 ως σε εξέλιξη  και αναμένεται να διατεθεί στους χρήστες στην επιφάνεια εργασίας και στον ιστό κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Η δυνατότητα θα επιτρέψει στους διαχειριστές να ορίσουν μια πολιτική για αυτόματη διαγραφή εγγραφών συσκέψεων μετά από μια καθορισμένη διάρκεια.

Ωστόσο, οι κάτοχοι συσκέψεων θα έχουν την επιλογή να παρατείνουν τη λήξη των ηχογραφήσεων, εάν το κρίνουν απαραίτητο και θα ειδοποιηθούν για επικείμενες λήξεις. Οι πολιτικές για τις ημερομηνίες λήξης και τα στοιχεία ελέγχου παράκαμψης μπορούν να οριστούν από τους διαχειριστές ομάδων μέσω της πύλης διαχειριστή ή μέσω σεναρίων PowerShell.

Αυτή η δυνατότητα, μαζί με την πιθανή προσθήκη της επιλογής αυτόματης καταγραφής συσκέψεων ομάδων – στις οποίες είναι γνωστό ότι εργάζεται η εταιρεία – θα διευκολύνει τη διαχείριση εγγραφών για διαχειριστές και επιχειρήσεις. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε θα προστεθεί αυτόματα η επιλογή καταγραφής συσκέψεων στις Ομάδες, καθώς δεν υπάρχει ακόμα λίστα για αυτήν τη λειτουργία στον χάρτη πορείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *