Το Skype Insider Preview λαμβάνει υποστήριξη για διαχωρισμένα παράθυρα στο Surface Duo

Το Skype Insider Preview λαμβάνει υποστήριξη για διαχωρισμένα παράθυρα στο Surface Duo

Ενώ η εφαρμογή Teams βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής της Microsoft όταν πρόκειται για διαδικτυακές κλήσεις κατά το παρελθόν έτος – ειδικά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας -, το Skype εξακολουθεί να ενημερώνεται με νέες δυνατότητες από καιρό σε καιρό, ειδικά όσον αφορά τις κατασκευές Insider. Το Skype Insider Preview build 8.72.76.44 κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες με υποστήριξη για κλείδωμα συσκέψεων και θόλωση στο παρασκήνιο στο Skype για Web. Σήμερα, οι Insiders έχουν αντιμετωπιστεί στην έκδοση 8.74.76.129.

Το changelog φαίνεται να είναι αρκετά σύντομο, αλλά διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για τους χρήστες του Skype. Υποστηρίζονται πλέον κινούμενα υπόβαθρα με τη μορφή GIF κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων, απλώς πρέπει να επιλέξετε ένα από τον τοπικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις αντιδράσεις κλήσεων και επίσης να επωφεληθείτε από την κοινή χρήση αρχείων από τη συνομιλία στο Skype για iOS.

Επιπλέον, υποστηρίζονται διαχωρισμένα παράθυρα στο Android. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι υλικό όπως το Surface Duo, το Samsung DeX και τα Chromebook μπορούν πλέον να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας. Η Microsoft αναφέρει ότι η λειτουργία έχει εισαχθεί για να παρέχει στους χρήστες εμπειρίες όπως οι επιτραπέζιοι υπολογιστές σε μη επιτραπέζιες συσκευές.

Η ενημέρωση θα φτάσει σταδιακά στους χρήστες τις επόμενες ημέρες. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο Πρόγραμμα Skype Insider αλλά ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε,να επισκεφθείτε μπορείτε  την ειδική ιστοσελίδα  . Είναι διαθέσιμο για διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux, Mac, Android, iOS και του Ιστού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *