Νέα χρεωστική κάρτα  Google Pay σας επιτρέπει να ξοδέψετε πραγματικά τα χρήματα που σας αποστέλλονται

Νέα χρεωστική κάρτα Google Pay σας επιτρέπει να ξοδέψετε πραγματικά τα χρήματα που σας αποστέλλονται

Νωρίτερα αυτό το έτος, η Google  ανατίναξε το υπάρχον Google Pay και ξεκίνησε πάνω με μια νέα βάση κώδικα που είχαν περισσότερους περιορισμούς και λιγότερες δυνατότητες. Τώρα, η εταιρεία αρχίζει επιτέλους να προσθέτει χαρακτηριστικά πάνω από αυτήν την απογυμνωμένη υπηρεσία, ξεκινώντας με την επιστροφή χρεωστικής κάρτας. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά , από αυτήν την εβδομάδα, οι χρήστες Android των ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν μια “Κάρτα υπολοίπου Google Pay” που θα τους επιτρέψει να ξοδέψουν το υπόλοιπό τους στο Google Pay απευθείας σε αγορές.

Εκτός από τη λειτουργία NFC tap-and-pay, το Google Pay διαθέτει επίσης μια πληρωμή P2P που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε χρήματα με άλλα άτομα. Το απόθεμα αποστολής και λήψης αυτών των χρημάτων είναι το υπόλοιπό σας στο Google Pay και προηγουμένως, ο κύριος τρόπος για να δαπανήσετε αυτό το υπόλοιπο ήταν να το μεταφέρετε από το Google Pay και σε τραπεζικό λογαριασμό (αν και είναι επίσης τρόπος πληρωμής στο Play Store και στο Google κατάστημα υλικού). Αυτό λειτούργησε καλά, και αν κατατέθηκε απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν υπήρχαν χρεώσεις.Μόνι χρειάστηκαν αρκετές μέρες για να μεταφερθούν. Η νέα κάρτα Google Pay είναι μια εικονική χρεωστική κάρτα Visa που μπορείτε να ορίσετε ως κάρτα NFC, οπότε τώρα που ξοδεύετε αυτά τα χρήματα που σας έστειλε ένας φίλος είναι τόσο εύκολο (και πιθανώς γρήγορο) όσο ο καθορισμός του υπολοίπου σας στο Google Pay με την κάρτα NFC και τηλέφωνο έναντι τερματικού πληρωμής καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια του  ιστορικού πληρωμών NFC της- που καλύπτει το Πορτοφόλι Google  του 2011  , το Android Pay του 2015 και το Google Pay του 2018  σχεδόν όλα έχουν γίνει  . Αυτή η κάρτα  Google Pay μοιάζει πολύ με την κάρτα Πορτοφολιού Google (2013-2016), η οποία σας επιτρέπει επίσης να ξοδέψετε το υπόλοιπο P2P σε καταστήματα. Αυτό ήταν όμως ένα φυσικό κομμάτι πλαστικού και δεν λειτούργησε πάνω από το NFC. Η κάρτα ισορροπίας Google Pay είναι μόνο NFC και, παρά το όνομα, δεν είναι φυσική κάρτα.

Τουλάχιστον, δεν είναι μια φυσική κάρτα ακόμα.Μέρος της νέας πρωτοβουλίας Google Pay περιλαμβάνει σχέδια για έναν τραπεζικό λογαριασμό Google που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος. Οι λογαριασμοί, που ονομάζονται “Google Plex”  , θα είναι πλήρεις “ψηφιακοί τραπεζικοί λογαριασμοί” που θα γίνονται σε συνεργασία με μια ποικιλία τραπεζών και πιστωτικών ενώσεων. Αν οι άνθρωποι υποτίθεται ότι θα τα χρησιμοποιούν ως πρωταρχικούς λογαριασμούς τους, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποιο είδος φυσικής κάρτας Google δεν θα κάνει ενδεχομένως επιστροφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *