Το νέο AORUS Gaming Box 2021 είναι εδώ, τροφοδοτείται από ένα υδρόψυκτο RTX 3080 Ti

Το νέο AORUS Gaming Box 2021 είναι εδώ, τροφοδοτείται από ένα υδρόψυκτο RTX 3080 Ti

Η Gigabyte κυκλοφόρησε ήσυχα το τελευταίο μοντέλο AORUS Gaming Box 2021, το οποίο τροφοδοτείται από την GeForce RTX 3080 Ti   12GB της Nvidia που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στην πραγματικότητα, η εν λόγω παραλλαγή εδώ είναι ένα υδρόψυκτο μοντέλο WATERFORCE. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το AORUS Gaming Box είναι μια εξωτερική λύση GPU.

Το κουτί έχει μήκος 300 mm, πλάτος 140 mm και ύψος 173 mm. Μπορεί να συνδεθεί χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη θύρα Thunderbolt 3 Type-C. Υποστηρίζεται Power Delivery (PD) 3.0 που μπορεί να βοηθήσει στη φόρτιση του φορητού υπολογιστή ή άλλων συσκευών.

Η υδρόψυκτη 3080 Ti εσωτερικά έχει ρολόγια στα 1665MHz. Όσον αφορά την έξοδο βίντεο, διαθέτει δύο θύρες HDMI και τρεις θύρες DisplayPorts. Το WATERFORCE 3080 Ti συσκευάζει ένα μαύρο καλοριφέρ αλουμινίου 240 mm το οποίο ψύχεται από διπλούς ανεμιστήρες 120 mm. Υπάρχει μια μεγάλη βάση από χαλκό που καλύπτει πλήρως τον πυρήνα της GPU και τα περίχωρά της.

Για να τροφοδοτήσει το RTX 3080 Ti καθώς και οτιδήποτε άλλο μέσα σε αυτό, το AORUS Gaming Box έρχεται εξοπλισμένο με μια μονάδα τροφοδοσίας ισχύος 550W με ονομαστική τιμή χρυσού 80+ που ισχυρίζεται ότι έχει απόδοση> 90% ενώ παρέχει την απαραίτητη ισχύ μέσω διπλής ισχύος 8 ακίδων συνδετήρες.

Για συνδεσιμότητα, το Gaming Box διαθέτει θύρα Ethernet, αν και το εύρος ζώνης δεν έχει καθοριστεί. Υπάρχουν επίσης τρεις θύρες USB 3.0. Φυσικά, ένα προϊόν τυχερού παιχνιδιού πρέπει να έχει RGB και το AORUS Gaming Box δεν διαφέρει. Ο φωτισμός RGB μπορεί να ελεγχθεί και να συγχρονιστεί χρησιμοποιώντας τοτης εταιρείας RGB Fusion 2.0 λογισμικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *