Η   “PUBG Mobile” προσθέτει ένα ενημερωμένο self-driving Tesla Model Y

Η “PUBG Mobile” προσθέτει ένα ενημερωμένο self-driving Tesla Model Y

Η PUBG Mobile πιθανώς δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που θα περίμενε κανείς να έχει ένα ηλεκτρικό όχημα, αλλά είναι εδώ το ίδιο. Η Krafton και η Tencent Games κυκλοφόρησαν μια ενημέρωση 1.5 για το shooter για smartphone και περιλαμβάνει μια σειρά επιλογές Tesla  αυτοκίνητά. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε ένα μοντέλο Y στο Erangel που μπορεί να οδηγηθεί όταν ενεργοποιείτε μια λειτουργία αυτόματου πιλότου στον αυτοκινητόδρομο – όχι τόσο μακριά από την πραγματική λειτουργία αυτόματου πιλότου.

Θα βρείτε επίσης ένα Gigafactory στο Erangel όπου μπορείτε να χτίσετε το Μοντέλο Y ενεργοποιώντας διακόπτες και τα αυτοκινούμενα ημι φορτηγά που περιφέρονται γύρω από το χάρτη ρίχνοντας κιβώτια τροφοδοσίας όταν καταστρέφετε τα οχήματα. Όχι, παρά τις εικόνες, δεν μπορείτε να οδηγήσετε Cybertruck ή Roadster.

Οι προσθήκες αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου «τεχνολογικού μετασχηματισμού» για την Erangel που περιλαμβάνει μια γενική επισκευή των κτιρίων και του νέου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης μιας μοτοσυκλέτας κατά της βαρύτητας.

Όπως συμβαίνει συχνά, δεν θα πρέπει να περιμένετε αυτές τις ενημερώσεις στο κανονικό PUBG – ο μάχης μάχης για κονσόλες και υπολογιστές έχει μια πιο ρεαλιστική ατμόσφαιρα. Η PUBG Mobile ενημέρωση του είναι πραγματικά ένας τόσο λεπτός τρόπος για την Tesla να διαφημίζει τα EV της σε χώρες όπου δεν διαθέτει ήδη ισχυρό τρόπο προώθησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *