Το WhatsApp προσθέτει μια ρύθμιση «καλύτερης ποιότητας» για την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο

Το WhatsApp προσθέτει μια ρύθμιση «καλύτερης ποιότητας» για την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο

To WhatsApp εργάζεται σε μια ρύθμιση που θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν ευκολότερα τη συμπίεση της εικόνας και να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο με την υψηλότερη διαθέσιμη πιστότητα. Η επιλογή “βέλτιστη ποιότητα” πιθανότατα θα ενταχθεί στις επιλογές “αυτόματη” και “εξοικονόμηση δεδομένων” σε μια μελλοντική έκδοση της εφαρμογής.

Φαίνεται ότι οι χρήστες θα έχουν τελικά την επιλογή εάν θα συμπιέσουν φωτογραφίες και βίντεο για να εξοικονομήσουν ίσως το όριο δεδομένων τους, να τα στείλουν στην καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα ή να αφήσουν το WhatsApp να επιλέξει αυτόματα το βέλτιστο επίπεδο συμπίεσης για αρχεία.

Οι ρυθμίσεις υπάρχουν σε μια ενημέρωση WhatsApp που υποβάλλεται στο Πρόγραμμα Beta Google Play, όπως εντοπίστηκε από το WABetaInfo. Οι επιλογές πιθανότατα θα φτάσουν στη δημόσια έκδοση Android της εφαρμογής, αν και δεν είναι σαφές πότε – βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι πιθανό οι πρόσθετες επιλογές ποιότητας εικόνας να έρχονται και στο iOS, καθώς το WhatsApp διατηρεί γενικά τις ίδιες δυνατότητες και στις δύο πλατφόρμες.

Αυτό θα μπορούσε να έρθει ως καλωσόρισμα για όσους δεν χρησιμοποιούν τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σε iOS ή Android και συχνά μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο των αγαπημένων τους (το Apple Messages διατηρεί την αρχική ποιότητα εικόνας τις περισσότερες φορές). Εν τω μεταξύ, η υποστήριξη πολλών συσκευών βρίσκεται επίσης στο WhatsApp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *