Η Samsung SDS κυκλοφορεί την υπηρεσία “Paperless” βασισμένη σε blockchain για τους πελάτες της.

Η Samsung SDS κυκλοφορεί την υπηρεσία “Paperless” βασισμένη σε blockchain για τους πελάτες της.

Η Samsung SDS ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας, Paperless, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για την επίλυση προβλημάτων παραποίησης και πλαστογράφησης εγγράφων. Το τελευταίο βοηθητικό πρόγραμμα στην επιχείρηση Blockchain-as-a-service (BaaS) που βασίζεται σε cloud της Samsung διαχειρίζεται με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα εγγράφων που είναι ευαίσθητα σε παραποίηση και πλαστογράφηση, όπως πιστοποιητικά, έντυπα συγκατάθεσης και συμβάσεις, με τη βοήθεια της τεχνολογίας blockchain.

Ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας πλατφόρμας DT στο Samsung SDS, η Jeanie Hong δήλωσε:

Ξεκινώντας με την έναρξη της υπηρεσίας Paperless, σκοπεύουμε να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών blockchain που βασίζονται σε σύννεφο, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας ταυτότητας και της πληρωμής, για την παροχή νέων αξιών για το πελάτες.

Η Samsung SDS εφάρμοσε την τεχνολογία off-chain  στον πόρο Paperless   που κρυπτογραφεί και διατηρεί δεδομένα όπως μεγάλο όγκο εγγράφων ή ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία σε ξεχωριστό διακομιστή και καταγράφει την τιμή κατακερματισμού κάθε δεδομένων μόνο στο blockchain. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να ελέγξει έγγραφα που πρέπει να διαγραφούν μετά από μια ορισμένη περίοδο και επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της επιβράδυνσης της ταχύτητας συναλλαγής του blockchain που συμβαίνει λόγω σημαντικού όγκου δεδομένων.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως έγγραφα ψηφοφορίας ή απόδειξης. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη διασφάλιση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας των δεδομένων λόγω του γεγονότος ότι όλο το ιστορικό δεδομένων είναι καταχωρημένο σε blockchain σε πραγματικό χρόνο.

Προς το παρόν, το Paperless είναι διαθέσιμο   στον ιστότοπο  της Samsung SDS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *