Η Samsung κυκλοφορεί την έκδοση beta του Samsung Internet 15.0

Η Samsung κυκλοφορεί την έκδοση beta του Samsung Internet 15.0

Η Samsung ανακοίνωσε την έκδοση beta του Samsung Internet 15.0. Αυτή η έκδοση φέρνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες για περισσότερη ευκολία μαζί με αναβαθμισμένες δυνατότητες απορρήτου που έχουν δημιουργηθεί για την προστασία των δεδομένων των χρηστών.

Ο VP και επικεφαλής του Web R&D Group, Mobile Communications Business της Samsung Electronics, Du Kim δήλωσε ότι:  

Η Samsung εργάζεται ακούραστα για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας παρέχοντας τρόπους για να διατηρήσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες ιδιωτικές με προηγμένες δυνατότητες απορρήτου. Το Samsung Internet 15.0 beta προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων με απλά εργαλεία που βοηθούν τους χρήστες να κάνουν ταχύτερη περιήγηση διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων.

Οι βελτιωμένες δυνατότητες απορρήτου του Samsung Internet 15.0 beta προστατεύουν τους χρήστες από έναν τύπο διαδικτυακής παρακολούθησης που ονομάζεται δακτυλικό αποτύπωμα που κάνει χρήση μιας διαδικασίας μέσω της οποίας παρακολουθείται η χρήση του δικτύου για να ταιριάζει με πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες. Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας κατά της παρακολούθησης, αυτή η έκδοση βοηθά στη διατήρηση των δεδομένων των χρηστών ιδιωτικών.

Σε αυτήν την έκδοση, εάν ο χρήστης ενεργοποιήσει τη μυστική λειτουργία, θα οριστεί ως προεπιλογή στο πρόγραμμα περιήγησης, χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη να ενεργοποιεί αυτήν τη λειτουργία κάθε φορά που ανοίγει ξανά το πρόγραμμα περιήγησης. Τους επιτρέπει επίσης να αφαιρούν δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις συσκευές τους, καθώς και να τους παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα αφαιρεθεί.

Η γρήγορη πλοήγηση και η γρήγορη αναζήτηση έχουν γίνει επίσης μέρος της τελευταίας έκδοσης 15.0 beta. Το ενσωματωμένο widget αναζήτησης επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πληροφορίες από την αρχική οθόνη χρησιμοποιώντας τη φωνή τους ή πληκτρολογώντας. Οι χρήστες της Samsung θα μπορούν επίσης να μετριάσουν τη χρήση δεδομένων, επιστρέφοντας τις προηγούμενες ιστοσελίδες χωρίς να τις φορτώσουν εκ νέου από το μηδέν.

Επισήμως, το Samsung internet θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού μετά τη φάση δοκιμών beta. Οι χρήστες του Διαδικτύου της Samsung θα λάβουν επίσης μια ειδοποίηση μόλις γίνει διαθέσιμη η τελευταία έκδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *