Η Apple ζητά από τους προμηθευτές να κατασκευάσουν 90 εκατομμύρια μονάδες «iPhone 13» έως το τέλος του 2021

Η Apple ζητά από τους προμηθευτές να κατασκευάσουν 90 εκατομμύρια μονάδες «iPhone 13» έως το τέλος του 2021

Σχεδόν δύο μήνες πριν από την ανακοίνωση, η Apple ζητά από τους προμηθευτές της να επιταχύνουν την παραγωγή του iPhone επόμενης γενιάς. Η εταιρεία αναμένει να στείλει 90 εκατομμύρια μονάδες του λεγόμενου «iPhone 13» έως το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με νέα έκθεση του Bloomberg.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, αναφέροντας πηγές που είναι εξοικειωμένες με το θέμα, η Apple παραγγέλνει συνήθως περίπου 75 εκατομμύρια μονάδες ενός νέου iPhone για την περίοδο κυκλοφορίας του, η οποία συνήθως διαρκεί από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο έως το τέλος του έτους. Φέτος, ωστόσο, η εταιρεία θέλει να αυξήσει την παραγωγή της κατά 20%.

Ο κύριος λόγος για την παραγγελία περισσότερων μονάδων iPhone είναι ότι η εταιρεία πιστεύει πιθανώς ότι τα φετινά τηλέφωνα θα έχουν μεγαλύτερες πωλήσεις καθώς ο εμβολιασμός COVID-19 εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο. Αυτή θα είναι επίσης η δεύτερη ενημέρωση iPhone με υποστήριξη για δίκτυα 5G, η οποία μπορεί να ωθήσει ακόμη περισσότερα άτομα να αναβαθμίσουν.

Το Bloomberg, το οποίο στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone επόμενης γενιάς, ενισχύει τώρα ότι οι αλλαγές στα φετινά μοντέλα θα είναι «πιο επαυξητικές» σε σύγκριση με το iPhone 12, το οποίο ανακοινώθηκε με ένα νέο επίπεδο σχεδιασμό.

Το iPhone 13 (ή το iPhone 12S) θα παραμείνει διαθέσιμο στα ίδια μεγέθη με την τρέχουσα γενιά, που κυμαίνεται από 5,4 ίντσες έως 6,7 ίντσες. Με την ονομασία D16, D17, D63 και D64, η εταιρεία αναμένεται να διατηρήσει δύο μοντέλα entry-level και δύο πιο προηγμένα μοντέλα, τα οποία είναι γνωστά ως το “Pro” lineup.

Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον ένα από τα νέα iPhone του τρέχοντος έτους θα έχει οθόνη LTPO, η οποία μπορεί να προσφέρει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης. Οι φήμες δείχνουν ότι το iPhone 13 Pro θα έχει οθόνη 120Hz για πρώτη φορά, όπως και το iPad Pro. Αν και ο εξωτερικός σχεδιασμός θα παραμείνει σχεδόν ο ίδιος, η Apple εργάζεται σε μια μικρότερη κάμερα TrueDepth για να μειώσει το μέγεθος της εγκοπής.

Το iPhone επόμενης γενιάς θα έχει επίσης αναβαθμίσεις κάμερας, όπως βελτιωμένο οπτικό ζουμ και νέες δυνατότητες εγγραφής βίντεο. Το νέο System-on-Chip (SoC) θα διατηρήσει τους ίδιους έξι πυρήνες με το A14 Bionic, αλλά με ταχύτερη απόδοση. Το Bloomberg λέει ότι η Apple δοκιμάζει εκδόσεις iPhone χωρίς εγκοπή και με Touch ID κάτω από την οθόνη, αλλά αυτές οι λειτουργίες δεν αναμένονται το 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *