Το Twitter θα σας επιτρέψει να αλλάξετε ποιος μπορεί να απαντήσει σε ένα tweet αφού το δημοσιεύσετε.

Το Twitter θα σας επιτρέψει να αλλάξετε ποιος μπορεί να απαντήσει σε ένα tweet αφού το δημοσιεύσετε.

To Twitter αναπτύσσει τη δυνατότητα να σας επιτρέψει να αλλάξετε ποιος μπορεί να απαντήσει σε ένα tweet αφού το δημοσιεύσετε, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη. Θα μπορούσατε ήδη να περιορίσετε ποιος απάντησε στα tweets σας χάρη σε μια λειτουργία που κυκλοφόρησε ευρέως τον Αύγουστο, αλλά έπρεπε να ορίσετε αυτήν την προτίμηση ενώ γράφετε το tweet – με αυτήν την ενημέρωση, μπορείτε να αλλάξετε ποιος μπορεί να απαντήσει αργότερα, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμος τρόπος για τη μείωση της παρενόχλησης. Η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε iOS, Android και στον ιστό.

Για να αλλάξετε ποιος μπορεί να απαντήσει, κάντε κλικ ή πατήστε το μενού με τρεις κουκκίδες σε ένα tweet και αναζητήστε την επιλογή στο μενού που εμφανίζεται. Μπορείτε να το κάνετε έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απαντήσουν, μόνο τα άτομα που ακολουθείτε μπορούν να απαντήσουν ή μόνο τα άτομα που αναφέρετε στο tweet σας μπορούν να απαντήσουν.

Tweet with an option to "Change who can reply" to the Tweet after it has been sent.

Η λειτουργία είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα του πώς λειτουργεί το Twitter για να δώσει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να αλληλεπιδράσει με αυτό που δημοσιεύουν. Την 1η Ιουλίου, το Twitter έδειξε κάποιες ιδέες που σκέφτεται ότι θα δώσει στους χρήστες περαιτέρω έλεγχο, όπως τη δυνατότητα να κάνετε tweet στους “Έμπιστους φίλους” και έναν τρόπο να κάνετε tweet από διαφορετικές “πτυχές” της διαδικτυακής σας προσωπικότητας, όπως η δουλειά σας και τον αστείο σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *