Η Microsoft ανακοινώνει το Windows 365 Cloud PC για εμπορικούς πελάτες

Η Microsoft ανακοινώνει το Windows 365 Cloud PC για εμπορικούς πελάτες

Σήμερα, στο συνέδριο συνεργατών Inspire 2021, η Microsoft ανακοίνωσε το Windows 365 Cloud PC, μια νέα υπηρεσία cloud που θα επιτρέψει στους οργανισμούς να δοκιμάσουν τα Windows 10 ή τα Windows 11 σε οποιαδήποτε συσκευή από το cloud. Το Windows 365 Cloud PC είναι ενσωματωμένο στην υπηρεσία Azure Virtual Desktop και θα είναι διαθέσιμο για οργανισμούς από τις 2 Αυγούστου.

Με τα Windows 365, οι οργανισμοί μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος του Cloud PC με βάση τις ανάγκες τους με προβλέψιμη τιμολόγηση ανά χρήστη ανά μήνα. Δεδομένου ότι τα Windows θα λειτουργούν στο cloud, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την εκκίνηση στον προσωπικό τους υπολογιστή Cloud και να μεταδώσουν ροές στις επιχειρηματικές τους εφαρμογές, δεδομένα και ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές. Χρειάζεστε απλώς ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Windows 365 Cloud PC. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα Windows 365 από οποιαδήποτε συσκευή συμπεριλαμβανομένου του Mac, iPad, Linux PC και μιας συσκευής Android.

Το Cloud PC αντιπροσωπεύει το επόμενο μεγάλο βήμα στο cloud computing που συνδέει το Microsoft Cloud και τις προσωπικές συσκευές με έναν ισχυρό νέο τρόπο. Με την ανακοίνωση των Windows 365, προσκαλούμε οργανισμούς, υπαλλήλους και συνεργάτες να φανταστούν εμπειρίες με τα Windows και τις συσκευές τους και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε νέα σενάρια για χρήστες παντού.

Η Microsoft διευκολύνει επίσης την  πληροφορική IT να προμηθεύεται, να αναπτύσσει και να διαχειρίζεται Cloud PC. Το Microsoft Endpoint Manager θα εμφανίσει υπολογιστές Cloud μαζί με παραδοσιακούς φυσικούς υπολογιστές για εύκολη διαχείριση. Ο πίνακας ελέγχου του Endpoint Analytics θα επιτρέψει στο IT να εντοπίσει εύκολα περιβάλλοντα Cloud PC που δεν έχουν καλή απόδοση και να τα αναβαθμίσει εάν απαιτείται.

Windows 365:

  • Λειτουργίες  Προμήθεια, παροχή και ανάπτυξη σε λίγα λεπτά, με προαιρετικές αυτόματες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος.
  • Προσφέρει στον χρήστη οπουδήποτε πρόσβαση στην εξατομικευμένη εμπειρία επιφάνειας εργασίας των Windows.
  • Προσαρμογή υπολογισμού και διαμορφώσεις για ένα ελαστικό εργατικό δυναμικό.
  • Παραλάβετε από εκεί που σταματήσατε στη συσκευή της επιλογής σας.
  • Βελτιστοποιήστε τις εμπειρίες στα τελικά σημεία των Windows.
  • Κλίμακα με αυτοπεποίθηση με τις τιμές ανά χρήστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *