Η μητρική πλακέτα EVGA X570S DARK AMD έχει εξαιρετική απόδοση σε υποτιθέμενες πρώτες δοκιμές

Η μητρική πλακέτα EVGA X570S DARK AMD έχει εξαιρετική απόδοση σε υποτιθέμενες πρώτες δοκιμές

Περίπου μερικές εβδομάδες πίσω, η EVGA κυκλοφόρησε ένα teaser που δείχνει ένα επερχόμενο προϊόν με το σήμα DARK για αυτό που φαινόταν να είναι μια νέα μητρική πλακέτα για τους επεξεργαστές της AMD Ryzen. Το teaser περιείχε μια εικόνα με το ξεχωριστό φωτοστέφανο Ryzen που επιβεβαιώνει το εύρημα. 

Η επερχόμενη πλακέτα DARK X570S φέρεται να δοκιμάστηκε χρησιμοποιώντας μια πρώιμη έκδοση του BIOS 0.10 και φαίνεται ότι ταιριάζει αρκετά από την άποψη του overclocking της μνήμης για το οποιό διαφημίζεται. Το κιτ μνήμης διπλού καναλιού Trident Z Royal 16GB DDR4-4000 χρησιμοποιήθηκε εδώ και το DRAM προφανώς ήταν σε θέση να κάνει overclock μέχρι τα 2467MHz, τα οποία είναι 4933MT / s. Η καθυστέρηση CAS (CL) που επιτυγχάνεται στο κιτ φαίνεται εξαιρετική και με χρονισμούς 14-13-11-21. Ο Geekbench 3 run ολοκληρώθηκε επίσης, δείχνοντας ότι το σύστημα είναι τουλάχιστον κάπως σταθερό.

Ίσως η πιο συναρπαστική λεπτομέρεια σε αυτό το τεστ είναι η χρήση του 6-πυρήνων Ryzen 5 5600G “Cezanne” APU. Ο ενσωματωμένος ελεγκτής μνήμης (IMC) στην αρχιτεκτονική Zen 3 που αποτελεί τη βάση όλων των επεξεργαστών Ryzen 5000 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την τελευταία γενιά και τώρα επιτρέπει πολύ υψηλές ταχύτητες RAM, κάτι που είναι ουσιαστικό για ολοκληρωμένη απόδοση γραφικών.

Memory testing on EVGA X570S DARK AMD motherboard

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *