Η Microsoft ανακοινώνει δωρεάν εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας για τον Windows Server 2012 στο Azure

Η Microsoft ανακοινώνει δωρεάν εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας για τον Windows Server 2012 στο Azure

Στο συνέδριό της Inspire 2021 αυτήν την εβδομάδα, η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιώσεις στις λύσεις της Azure και αναφέρει λεπτομερώς πώς καινοτομεί τα προϊόντα της για να διευκολύνει τους οργανισμούς να μεταναστεύσουν στο cloud . 

Πρώτον, η Microsoft μετονομάζει το Azure Migration Program (AMP) σε Azure Migration and Modernization Program (AMMP). Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό σημαίνει ότι η Microsoft θα βοηθήσει τους πελάτες όχι μόνο να μεταφέρουν την υποδομή τους στο Azure, αλλά και να εκσυγχρονίσουν τις υπάρχουσες λύσεις τους. Το AMMP επεκτείνεται επίσης για να υποστηρίξει το Azure Spring Cloud και το Azure Cosmos DB.

Δεύτερον, ο γίγαντας της τεχνολογίας Redmond προσφέρει τώρα δωρεάν εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας στους Windows Server 2012, 2012 R2 και SQL Server 2012. Αλλά αυτή η εγκατάσταση είναι διαθέσιμη μόνο στο Azure και οι πελάτες θα πρέπει να αγοράσουν εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας για υποδομή εσωτερικής εγκατάστασης. Ομοίως, η Microsoft λέει ότι για να δώσει στους πελάτες χρόνο για την αναβάθμιση του Windows Server και του SQL Server 2008 / R2 στο Azure σε νεότερες εκδόσεις, η εταιρεία δίνει ένα ακόμη έτος δωρεάν εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας.

Ο John Chirapurath, Αντιπρόεδρος, Azure Data & AI στη Microsoft, τόνισε τη συνεχιζόμενη δέσμευση της εταιρείας να καινοτομήσει τις λύσεις Azure που είναι εγγενείς στο cloud, λέγοντας ότι:

Η δέσμευσή μας προς τους προγραμματιστές είναι να κάνουμε το Azure το καλύτερο σύννεφο για την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών εγγενών cloud που εκμεταλλεύονται τη δύναμη των δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης.

[…] Με την εκθετική αύξηση του όγκου, του τύπου, της πηγής και της διασύνδεσης των δεδομένων, η ανάγκη δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη για την ανακάλυψη και τον έλεγχο αυτών των δεδομένων σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Για το σκοπό αυτό, το App Containerization, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος σε προεπισκόπηση, υποστηρίζει πλέον αναπτύξεις στην Azure App Service. Παρομοίως, το επίπεδο γενικού σκοπού για Azure Arc-enabled Azure SQL θα φτάσει στη γενική διαθεσιμότητα στις 30 Ιουλίου 2021. Η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται τα περιβάλλοντα SQL Server κατά τη μετεγκατάσταση στο cloud.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *