Η πρόσβαση δεδομένων Dynamics 365 είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Teams

Η πρόσβαση δεδομένων Dynamics 365 είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Teams

Τον Μάιο, η Microsoft κυκλοφόρησε μια προεπισκόπηση για την υπηρεσία διαχείρισης παραγγελιών Dynamics 365, ακολουθούμενη άμεσα από μια νέα συνεργασία με τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ισπανίας LaLiga για να ενισχύσει τη θέση της στον χώρο των επιχειρηματικών εφαρμογών. Στο συνέδριό του Inspire 2021 σήμερα, ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ότι η πρόσβαση δεδομένων για το Dynamics 365 περιλαμβάνεται πλέον στο Microsoft Teams.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από τον πελάτη του Teams που διαθέτει άδεια Dynamics 365, μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του Dynamics 365, με δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας χωρίς επιπλέον κόστος. Επιτρέποντας στους υπαλλήλους με άδειες Teams να προβάλλουν εγγραφές δεδομένων από την επιχειρηματική πλατφόρμα ERP, η Microsoft πιστεύει ότι η παραγωγικότητα εντός της ροής εργασίας των πελατών μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα.

Οι κανόνες πρόσβασης και τα δικαιώματα μπορούν να διαμορφωθούν από τους διαχειριστές για να διασφαλιστεί ότι επιτρέπεται μόνο η κατάλληλη πρόσβαση σε κατάλληλους χρήστες. Ωστόσο, οι προηγμένες δυνατότητες ή τα αναλυτικά στοιχεία δεν θα είναι διαθέσιμα για πελάτες που δεν έχουν αγοράσει συνδρομή Dynamics 365, επομένως θα πρέπει να έχετε κατά νου.

Σε μια περαιτέρω σημείωση για επιχειρηματικές εφαρμογές, η Microsoft έχει εισαγάγει βελτιώσεις για το πρόγραμμα ISV Connect. Το πρόγραμμα Business Applications ISV Connect παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια, με τον γίγαντα του Redmond να δείχνει έντονη ανάπτυξη για την πρωτοβουλία στο περασμένο του event Inspire. Με το πρόγραμμα να “επαναπροσδιορίζεται” με βάση τα σχόλια από ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού (ISV), τεχνικά οφέλη. απλοποιημένα οφέλη μετάβασης στην αγορά · και έχουν μειωθεί η κατανομή εσόδων.

Επιπλέον, πραγματοποιούνται επιπλέον επενδύσεις στο AppSource. Συνολικά, σχολιάζοντας την ανάπτυξη, η Microsoft ανέφερε ότι 734 ISV έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα ISV, σε σύγκριση με το περασμένο έτος ~ 500, ενώ περισσότερες από 1472 εφαρμογές έχουν πιστοποιηθεί στο AppSource.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *