Η Ubisoft καθυστερεί το «Rainbow Six Extraction» έως τον Ιανουάριο του 2022

Η Ubisoft καθυστερεί το «Rainbow Six Extraction» έως τον Ιανουάριο του 2022

H Ubisoft καθυστέρησε τις δύο μεγάλες κυκλοφορίες του Σεπτεμβρίου. Τόσο το Rainbow Six Extraction όσο και το Riders Republic δεν θα κάνουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας που είχαν ανακοινώσει προηγουμένως, η εταιρεία μοιράστηκε σε ξεχωριστές δημοσιεύσεις blog την Παρασκευή. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου, η Ubisoft σχεδιάζει τώρα να κυκλοφορήσει το Extraction τον Ιανουάριο του 2022. Εν τω μεταξύ, μετέφερε το Riders Republic από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 28 Οκτωβρίου. 

Από τα δύο, το Rainbow Six Extraction είναι η πιο σημαντική καθυστέρηση δεδομένης της δημοτικότητας του Rainbow Six Siege και του σχετικού χρονικού πλαισίου. «Η φιλοδοξία μας με το Rainbow Six Extraction είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία AAA που αλλάζει τον τρόπο που παίζετε και σκέφτεστε τα παιχνίδια συνεργασίας», δήλωσε ο Ubisoft. «Αγκαλιάζουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο για να φέρουμε αυτό το όραμα στη ζωή με τον τρόπο που του αξίζει τον Ιανουάριο του 2022. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα διασφαλίσει ότι το Rainbow Six Extraction είναι η συναρπαστική, συνεργατική και συναρπαστική εμπειρία που θέλαμε να δημιουργήσουμε και αυτό που φιλοδοξείτε να παίξετε. “

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι, η Ubisoft είπε ότι η καθυστέρηση θα μας «δώσει περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσουμε την εμπειρία και να σου δώσει άλλη ευκαιρία να πηδήξεις πριν ξεκινήσεις και να δώσεις σχόλια». Στην εκδήλωση Ubisoft Forward τον Ιούνιο, η εταιρεία είπε ότι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Riders Republic πριν από την κυκλοφορία τους. 

Ούτε καθυστέρηση είναι η πρώτη για το Rainbow Six Extraction και το Riders Republic. Το τελευταίο έπρεπε αρχικά να βγει στις αρχές του 2021. Ωστόσο, το Rainbow Six Extraction είχε μια πιο περίπλοκη εξέλιξη. Η Ubisoft ανακοίνωσε για πρώτη φορά το παιχνίδι στο E3 2019, οπότε ήταν γνωστό ως Rainbow Six Quarantine. Σε αυτό το σημείο, έπρεπε να βγει το 2020, αλλά τότε αυτό δεν συνέβη. Στη συνέχεια, η Ubisoft δεν είπε πολλά για το παιχνίδι έως ότου αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αλλάξει ένα όνομα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *