Η Microsoft μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση των δυνατοτήτων των Windows 10 21H2

Η Microsoft μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση των δυνατοτήτων των Windows 10 21H2

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών της Microsoft είναι για τα επερχόμενα Windows 11, εξακολουθεί να εργάζεται για την επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων στα Windows 10. Σήμερα, η εταιρεία κοινοποίησε ότι η ενημέρωση 21H2 θα εισαγάγει αρκετές νέες δυνατότητες, όπως υποστήριξη WPA3 H2E, απλοποιημένες εφαρμογές χωρίς κωδικό πρόσβασης με Windows Hello for Business και υποστήριξη υπολογισμού GPU στο Υποσύστημα Windows για Linux (WSL) και Azure IoT Edge για Linux σε Windows (EFLOW).

Δεδομένου ότι τα Windows 11 δεν θα υποστηρίζονται σε όλους τους υπολογιστές με Windows 10, το 21H2 και οι επόμενες εκδόσεις θα είναι σημαντικές για τα άτομα που διατηρούν τα Windows 10 τα επόμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, η Microsoft διασφαλίζει ότι αυτή η ενημέρωση θα εγκατασταθεί γρήγορα σε οποιοδήποτε σύστημα Windows 10 με έκδοση 2004 ή μεταγενέστερη και διασφαλίζει ότι εξυπηρετείται για 18 μήνες σε εκδόσεις Home και Pro των Windows, ενώ οι εκδόσεις Enterprise και Education θα υποστηρίζονται για 30 μήνες.

Επιπλέον, η επόμενη έκδοση του Windows 10 Long-Term Servicing Channel (LTSC) θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια ώρα με το 21H2 και θα παρέχει ενημερώσεις για πέντε χρόνια. Αυτό θα είναι βολικό για όσους δεν θέλουν να αναβαθμίζουν τους υπολογιστές πολύ τακτικά.

Η Microsoft έχει πλέον ξεκινήσει να κυκλοφορεί 21H2 builds για Windows Insiders που μεταφέρθηκαν στο κανάλι Release Preview από το κανάλι Beta επειδή το σύστημά τους δεν πληρούσε τις απαιτήσεις συστήματος των Windows 11. Αφού αυτοί οι χρήστες παράσχουν στη Microsoft σχόλια σχετικά με την ενημέρωση, θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στο ευρύ κοινό το δεύτερο εξάμηνο αυτού του ημερολογιακού έτους.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *