Η Nintendo αρνείται ότι θα έχει περισσότερο κέρδος από το νέο OLED Switch της.

Η Nintendo αρνείται ότι θα έχει περισσότερο κέρδος από το νέο OLED Switch της.

Η Nintendo έκανε το ασυνήθιστο βήμα να αρνηθεί μια αναφορά ότι κάνει περισσότερα κέρδη από το νέο της μοντέλο OLED Switch. Την περασμένη εβδομάδα, μια έκθεση από το Bloomberg  ισχυρίστηκε ότι το νέο μοντέλο κόστισε  στη Nintendo μόνο  10 $ επιπλέον ανά μονάδα για παραγωγή, ενώ η τιμή των 350 $ είναι 50 $ περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο. 

“Μια έκθεση ειδήσεων στις 15 Ιουλίου 2021 (JST) ισχυρίστηκε ότι το περιθώριο κέρδους του Nintendo Switch  (μοντέλο OLED) θα αυξηθεί σε σύγκριση με το  Nintendo Switch. Για να διασφαλιστεί η σωστή κατανόηση μεταξύ των επενδυτών και των πελατών μας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι το ο ισχυρισμός είναι λανθασμένος “, δήλωσε η εταιρεία σε ένα tweet. 

Η Nintendo δεν αντιδρά συχνά στις φήμες, οπότε είναι αξιοσημείωτο ότι αντέκρουσε αυτό. Ωστόσο, η έκθεση περιλαμβάνει πιθανά κέρδη και η Nintendo αναφέρει συγκεκριμένα τους «επενδυτές», οπότε μπορεί να ήθελε να το ξεπεράσει για εμπιστευτικούς λόγους. Εάν η έκθεση του Bloomberg ήταν ακριβής, η Nintendo θα κέρδιζε 40 $ επιπλέον ανά Switch, μια αρκετά αξιοσημείωτη ώθηση. Το Switch  OLED αντικαθιστά την οθόνη LED στον αρχικό  Switch  με οθόνη OLED 7 ιντσών 720p και διπλασιάζει την αποθήκευση στα 64 GB, ενώ προσθέτει μια θύρα ethernet και βελτιωμένη βάση. 

Πολλές αναφορές επεσήμαναν επίσης τη δυνατότητα της Nintendo να λανσάρει μια άλλη κονσόλα, το Switch Pro, με εξαρτήματα υψηλότερης τεχνολογίας και την τεχνολογία DLSS της NVIDIA. Ωστόσο, η Nintendo αρνήθηκε και αυτή τη φήμη. “Θέλουμε επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι   το Nintendo Switch (OLED Model) θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021 και δεν σχεδιάζουμε να λανσάρουμε κανένα άλλο μοντέλο αυτή τη στιγμή”, πρόσθεσε η Nintendo σε ένα tweet  . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *